Η περιγραφή του «Να είστε έτοιμος για πόλεμο» του τελευταίου λεπτού από την Τουρκία

Τελευταία στιγμή: Ο Υπουργός Ακάρ συναντήθηκε επίσης με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγό Γιασάρ Γκίλερ, και τους Διοικητές Δύναμης και τον Μεχμέτσκικ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στη Λιβύη, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη. Ο Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Διοίκηση της Ομάδας Εργασίας της Λιβύης, είχαν δείπνο με το προσωπικό και το τροχόσπιτο. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο Akar δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις περνούσαν από μια πολυάσχολη περίοδο. “Οι στρατιώτες, όλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί μέχρι στιγμής χωρίς ατύχημα, δουλεύουν σημείωσαν μεγάλη επιτυχία”, δήλωσε ο Akar, τα δικαιώματα της Τουρκίας, η συνάφεια των δραστηριοτήτων τους για την προστασία των συμφερόντων και δήλωσε ότι συνέχισαν με αποφασιστικότητα.

Δουλεύοντας για 83 εκατομμύρια της ασφάλειας των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, το Αζερμπαϊτζάν και επίσης για να συμβάλλει στην ασφάλεια μιας φιλικής και αδελφικής χώρας όπως η Κύπρος που μεταδίδει το Show προσπαθεί η Akar πολιτική ένωση χωρών, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών περιοχών της Τουρκίας και η γη τόνισε ότι σέβεται την ακεραιότητα.

«Το ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ»

Δηλώνοντας ότι υπήρχαν 500 χρόνια κοινής ιστορίας και πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των ακάρεων της Τουρκίας και της Λιβύης, ότι όλοι συνεργάζονται με τις οδηγίες της Λιβύης και του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια στιγμή που υπενθυμίζουν. Υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης είναι η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, ο Akar είπε, “Το κύριο πρόβλημα στη Λιβύη είναι η ομάδα Haftar και εκείνοι που την υποστηρίζουν. Το πρόβλημα πηγάζει από εδώ.”

Δηλώνοντας ότι οι σφαγές που έγιναν από τον putchist Hafter αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους στην Tarhuna, ο Akar είπε, “Δυστυχώς, ο κόσμος συνεχίζει να σιωπά εναντίον τους. Πιστεύουμε όμως ότι η κυβέρνηση της εθνικής συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Πιστεύουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα ληφθούν υπόψη », είπε.

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ»

Ο υπουργός Άκαρ είπε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη και ότι περίπου 3 χιλιάδες Λιβύοι εκπαιδεύτηκαν ως αποτέλεσμα των μελετών. Τα ακάρεα εντυπωσιάζουν την εμφάνιση ορισμένων χωρών μετά την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας, “όταν δεν υπήρχαν, με τον δικό τους ρόλο, αρπαγή λεοπάρδαλης, προσπαθούν να κάνουν μια θέση για τον εαυτό τους. Πρέπει να το παραβλέψουμε αυτό. Πάντα ήμασταν η Τουρκία Λιβύη Λιβύη,” λένε, κινούμε αυτήν την προσέγγιση ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις. Ο Ακάρ, ο οποίος εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Ειρήνη, είπε: “Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό, συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το ζήτημα. Αυτό είναι προκατειλημμένο, μεροληπτικό και η νομιμότητά του είναι αμφισβητήσιμη. μια επιχείρηση. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε “, είπε.

«ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΣΚΑΛΩΝ»

Δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης υποστηρίζει πολιτικές λύσεις, ο Akar είπε:

“Ο Χάφταρ, το πιόνι των βάζων και των ξένων δυνάμεων, το παιχνίδι των άλλων, πρέπει να φανεί στις αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα τους Τούρκους στρατιώτες που ήρθαν στην περιοχή στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών και την πρόσκληση της νόμιμης κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης που αναγνωρίστηκε από τον ΟΗΕ, και οι οποίοι παρείχαν στρατιωτική εκπαιδευτική συνεργασία, βοήθεια και συμβουλευτική υποστήριξη και τα στοιχεία του TSK ξεκίνησε. επειδή μπλοκαρίστηκε, παραμένει πολύ κουρασμένος για να βγει από το σπίτι, ο ίδιος μπήκε να κάνει κάτι για χάρη των στοιχείων της TAF στις αυταπάτες της περιοχής στόχου. στη Λιβύη δολοφονήθηκε από το πραξικόπημα Haft στους καταπιεσμένους και οι κραυγές βοήθησαν τα θύματα που όχι μόνο δίνουν θετική απάντηση στην Τουρκία, για να ξεχάσουν τη δίωξη και τους σκληρούς να παραμείνουν σιωπηλοί Κάνουν κάθε είδους διαφωνία για να καλύψουν τη δική τους σκληρότητα και σφαγές. Πρόκειται για μάταιες προσπάθειες, δεν είναι δυνατόν να φτάσουν οπουδήποτε. δώστε τα χρήματα και τα ρούχα του Δεν μπορεί να είναι στρατάρχος φορώντας νι. Αυτός ο ανίκανος ανίκανος κάνει το καλύτερό του για να θέσει συνομιλίες, ομιλίες, πολιτικές λύσεις σε αδιέξοδο για λογαριασμό κάποιου και να καλύψει τις δικές του σφαγές, δολοφονίες και εγκλήματα.

«ΤΕΛΕΙΟΥΝ ΤΟ ΛΥΜΑ ΤΟΥΣ»

Ο υπουργός Άκαρ τόνισε ότι ο Χαφτάρ ήταν υπεύθυνος για το αίμα που ρέει στη Λιβύη και είπε:

“Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος Haftar και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα στοιχεία του δολοφόνου Haftar θα θεωρηθούν ως νόμιμος στόχος παντού. Αυτό το θυμούνται. Μετά από μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να συγκεντρώσουν το μυαλό τους εδώ. Έγινε εκεχειρία, οι πολιτικές διαπραγματεύσεις διεξάγονται στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Μια λύση προσπαθεί να βρεθεί μέσω αυτών των πολιτικών διαπραγματεύσεων. Επομένως, το ζήτημα εδώ είναι να συμβάλει στην εξεύρεση αυτής της πολιτικής λύσης για όλους. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που πρέπει να ληφθεί είναι λάθος. Ενότητα, ακεραιότητα και Λιβύη είναι απαραίτητη. “

Επισημαίνοντας τη σημασία των προσπαθειών των κομμάτων προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Akar είπε, “Εάν αυτά δεν είναι κατανοητά, γνωρίζουμε ότι ο ήρωας, ο αλτρουιστής, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, και αν δεν έχει καταλάβει τη δύναμη του TAF μέχρι σήμερα, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο.”

Η Τουρκία επανέλαβε ότι ήταν με αδέρφια της Λιβύης σε δικαιολογημένες περιπτώσεις Akar, “Ξέρετε ότι όλοι, δείχνοντας ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, η εθνική κυβέρνηση συμφιλίωσης της ενότητας της Λιβύης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε , μην επιστρέψεις από εδώ “, είπε.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΨΗΛΑ ΚΑΛΗ»

Το Αιγαίο της Τουρκίας, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, βάσει του διεθνούς δικαίου, ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης πολιτικών λύσεων που εκφράζουν τον Ακάρ, “αυτό το ζήτημα είναι εξαιρετικά καλές προθέσεις”, είπε. Τα ακάρεα, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα υπενθυμιστούν επίσης ότι οι συνομιλίες διαχωρισμού στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε:

“Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές, ναι, λέει ο Γκρούσελιμ. Το ειλικρινές μας χέρι για ειρήνη και λύση κρέμεται πάντα στον αέρα. Δυστυχώς, τρίτα μέρη επιμένουν να μην το δουν αυτό, παίρνουν πλευρές. Η μόνη προσδοκία μας από τρίτα μέρη είναι ότι είναι αντικειμενικά, υγιή, λογικά και λογικά. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να το βρούμε συνέχεια. Οι Έλληνες γείτονές μας, που εκμεταλλεύονται την κατάσταση με κάθε ευκαιρία, χρησιμοποιούν εξαιρετικά προκλητικούς, προκλητικούς, αυξανόμενους εντάσεις τρόπους και μεθόδους. Κλείνουν τις δικές τους ενέργειες και κατά κάποιον τρόπο μπερδεύουν τα αιτήματά μας, τα οποία είναι ανοιχτά σε διάλογο, ειρηνικές μεθόδους, σεβαστές στο διεθνές δίκαιο, και στο πλαίσιο των συμφωνιών. Το έκαναν επίσης συνήθεια. Η Ελλάδα ενόψει της πρόκλησης από τις προσπάθειες και τις επιδόσεις της Τουρκίας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Το προσωπικό της TAF και οι φίλοι του διοικητή έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν την καλή γειτνίαση με σύνεση, αξιοπρέπεια και υπομονή και συνεχίζουν να το κάνουν. “

Δηλώνοντας ότι αυτά τα λάθη, παράλογες και παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να φαίνονται από τον λογικό Έλληνα, ο Akar είπε: “Οι καλοκατάλληλοι Έλληνες δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες. Αλλά οι άνθρωποι στην κορυφή δεν μπορούν να συναντηθούν επειδή γνωρίζουν τα γεγονότα και δεν έχουν πρόσωπο να συναντηθούν”. .

Ο Ακάρ υπενθύμισε στον Τύπο τις αναφορές για την κακή οικονομία της Ελλάδας, “Μια ξέφρενη μόδα έχει ξεκινήσει σε βάρος της περικοπής των μισθών και των μισθών του ελληνικού λαού. Αγοράστε όσα πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια θέλετε, δεν είναι αρκετό. Αυτό που θα συμβεί στους αγαπητούς Έλληνες θα συμβεί στην ήδη προβληματική οικονομία. Δυστυχώς, ο Έλληνας γείτονάς μας ακολουθεί λανθασμένες πολιτικές για να καταστρέψει την ευημερία και τη ζωή των ανθρώπων φέρνοντας ένα βάρος. Προσπαθούν να διατηρήσουν αυτόν τον εξοπλισμό, ο οποίος είναι εντελώς αντίθετος τόσο στη στρατιωτική όσο και στην οικονομική πραγματικότητα », είπε.

«Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΗΠΑ»

Η Κύπρος, τονίζοντας ότι είναι εθνικό ζήτημα για την Τουρκία Akar, “Η προσέγγισή μας είναι ξεκάθαρη. Κρατήστε στην Κύπρο το 1974 είναι αυτό που είμαστε σήμερα ίδιοι”, είπε. Επισημαίνοντας τη σημασία μιας πραγματικής λύσης στο νησί, ο Akar είπε: «Για να βρεθεί μια πραγματική λύση στο νησί το συντομότερο δυνατό, οι Έλληνες πρέπει να εγκαταλείψουν τη χαλασμένη και πεισματάρησή τους και να αποδεχθούν την τουρκική παρουσία. Αγνοούν τους Τούρκους στο νησί. Δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε. Δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε υπό αυτές τις συνθήκες. είπε, “τρίτοι πρέπει να το δουν.”

Το Αιγαίο και η Μεσόγειος στην Τουρκία και τόνισαν ότι η πιθανότητα επιβίωσης οποιουδήποτε έργου δεν είναι η ΤΔΒΚ Ακάρ, “Έχουμε την ευθύνη μας για όλα τα είδη ως εγγυητής, θα χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμά μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει γι ‘αυτό. Η Κύπρος, συμπεριλαμβανομένης της μπλε-βατ, των δικαιωμάτων μας και αποφασισμένη να προστατεύσει τα συμφέροντά μας, κίνητρα και είμαστε ικανοί », είπε. Ο Akar, που θυμήθηκε τους μάρτυρες και τους βετεράνους με ευγνωμοσύνη, γιόρτασε επίσης τη νέα χρονιά του Mehmetçi.

Μετά την ομιλία, οι καλλιτέχνες Esat Kabaklı, Serkan Çağrı και Elif Buse Doğan έδωσαν συναυλία. Ο Mehmetçik συνόδευσε τα παίζοντας λαϊκά τραγούδια με μία φωνή.

.Source