“Η πηγή της εκδήλωσης του πρωτοκόλλου κατά την επίσκεψη των προέδρων της ΕΕ είναι η διαμάχη μεταξύ Michel και Leyen”

Ο Γερμανός περιοδικός Der Spiegel, Πρόεδρος της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) Lee και έγραψε στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της ΕΕ ότι ο Michelin στην Άγκυρα ότι τα εγκλήματα της Τουρκίας που σχετίζονται με γεγονότα πρωτοκόλλου βίωσαν κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Βρίσκεται στον ιστότοπο του περιοδικού “Η ΕΕ μειώνει τον εαυτό του στο παγκόσμιο στάδιο πόσο γελοίο” στην αξιολόγηση, “Ο Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ Ursula von der Leyen, η Τουρκία εξαπατήθηκε κατά την επίσκεψή του. Ο λάθος ιδιοκτήτης δεν είναι Ερντογάν, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Charles ήταν ο Michel. παράξενες σκηνές δύναμης του αγώνα του. ” έγιναν δηλώσεις.

Στην εκτίμηση ότι το περιστατικό του πρωτοκόλλου περιγράφηκε ως φιάσκο, σημειώθηκε ότι η διαφορά μεταξύ Michel και Leyen ήταν υπεύθυνη για αυτό το σφάλμα.

Στην αξιολόγηση, υπογραμμίστηκε ότι υπήρξε σημαντική διαμάχη μεταξύ του Ursula von der Leyen και του Charles Michel για μήνες, ειδικά για την εξωτερική πολιτική, και σημειώστε ότι ο Leyen, για τον οποίο ο Michel ήθελε περισσότερα από ό, τι να φιλοξενήσει κορυφές της ΕΕ, ήθελε να ηγηθεί γεωπολιτική επιτροπή που επισκίασε τον κόσμο με την εμπορική και ρυθμιστική της δύναμη.

έμβλημα69

Αναφέρθηκε ότι οι αξιωματικοί του πρωτοκόλλου της Ursula von der Leyen δεν ήρθαν στην Άγκυρα λόγω του Kovid-19, οι υπάλληλοι του πρωτοκόλλου του Michel ήρθαν αντ ‘αυτού και οι προσαρμογές έγιναν από αυτούς τους αξιωματούχους.

Παρόμοια κατάσταση έχει συμβεί στο παρελθόν

Στην αξιολόγηση στο Spiegel, στα τέλη Μαρτίου, μετά την τελευταία διαδικτυακή σύνοδο κορυφής της ΕΕ, παρουσιάστηκε ως φωτογραφία μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα του Michel, που δείχνει ότι και οι 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων μπορούν να δουν δίπλα στον Michel, τέσσερις φορές το μέγεθος των άλλων, αλλά σε αυτές τις φωτογραφίες Ursula von der Leyen Δηλώθηκε ότι δεν είχε δει.

Δείγμα αντίδρασης της τουρκικής πλευράς

Στην αξιολόγηση στο περιοδικό, δηλώθηκε ότι τα μέρη συναντήθηκαν στο δείπνο εργασίας πριν από την εκδήλωση του πρωτοκόλλου στην Άγκυρα και εδώ, επίσης, επέστρεψε μια ένταση πρωτοκόλλου την τελευταία στιγμή και η υποδειγματική παρέμβαση του προσωπικού του πρωτοκόλλου στο Το συγκρότημα επαινέθηκε.

Στο δείπνο, με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόνο οι θέσεις του Τσαρλς Μισέλ φάνηκαν να είναι σημαντικά μεγαλύτερες από τις άλλες θέσεις, και ο σύμβουλος του Λέιν παρατήρησε αυτό και ανέφερε την κατάσταση στην τουρκική πλευρά, και το πρωτόκολλο στο συγκρότημα άλλαξε αμέσως την έδρα και έδωσε στον Ursula von der Leyen μια μεγάλη θέση, τονίστηκε ότι διέθεσαν.

Source