Η πιο δυστυχισμένη γυναίκα του 2020. Απολύθηκε, έχασε τον πατέρα του … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο αεροσυνοδός της Παρθένου Ατλαντικού έμεινε άστεγος μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της κατά τη διάρκεια των διακοπών του Ατλαντικού.

Η Kira Sadid θα μπορούσε να θεωρηθεί μία από τις ηττημένες του 2020, καθώς τα εμπόδια της «χτυπούσαν» το ένα μετά το άλλο. Μια 34χρονη μητέρα τριών και ένα τρίτο παιδί, η Virgin Atlantic την απέλυσε για 13 χρόνια στη σειρά. Αλλά αυτό δεν ήταν όλο … Μια εβδομάδα αργότερα, ο πατέρας του “πέθανε” λόγω επιπλοκών του κοροναϊού.

Η πρώην αεροσυνοδός έπιασε ένα κοροναϊό και το σπίτι της κάηκε
Έτσι, όταν η Kira ήταν έγκυος και έχασε τη δουλειά της, διαγνώστηκε θετικά με τον κοροναϊό, ως αποτέλεσμα της οποίας ήταν σε καραντίνα στο σπίτι της. Δεν ήταν σε καλή υγεία, οπότε δεν μπορούσε να κάνει οικιακές εργασίες. Έτσι, η σύντροφός της, που ήταν επίσης κολλημένη, ήθελε να τη βοηθήσει και αποφάσισε να μαγειρέψει.
Μπορεί να είχε βγάλει το φαγητό από το φούρνο, αλλά ξέχασε να το απενεργοποιήσει, προκαλώντας την αύξηση της θερμοκρασίας και το σπίτι να καπνίσει. Στη συνέχεια ξύπνησαν στον ατμό, partner ο σύντροφός του πίστευε ότι ήταν καλή ιδέα να ρίξει την υγρή κουβέρτα, η οποία, ωστόσο, πυροδότησε τη φωτιά.

Η Κάιρα partner ο σύντροφός της τελικά έγινε άστεγη և δυστυχώς δεν είχαν θέση να μείνουν Γι ‘αυτό υπέβαλαν αίτηση στο κράτος για να τους βρουν ένα διαμέρισμα. Ένα διαμέρισμα δύο δωματίων βρέθηκε τέσσερις ημέρες μετά την πυρκαγιά, αλλά λέει ότι δεν είναι ιδανικό καθώς τα παιδιά του είναι 11 և 9 ετών. Αυτή και η σύντροφός της θα έπρεπε να πληρώσουν για 7.700 προσωρινές κατοικίες, κάτι που ήταν πολύ περισσότερο από τα 30.430 που πλήρωσαν για το σπίτι τους. Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, η Kira έχασε και τα δύο παιδιά της σε διακοπές αφού πήγαν να μείνουν με τον βιολογικό τους πατέρα. Ήταν μια εποχή καταστροφής. «Το ένα έγινε μετά το άλλο», είπε στο The Argus, προσθέτοντας ότι «εκτιμούμε τον κοροναϊό για τους άστεγους».

“Έχουμε χάσει τα πάντα εκτός από τα σακίδια μας”, είπε, προσθέτοντας ότι η υποστήριξη της κοινότητας του Νιου Χέιβεν ήταν “σοκαριστική”. Πολλοί άνθρωποι և επιχειρήσεις έχουν δωρίσει αντικείμενα για να βοηθήσουν τις οικογένειές τους και η αδελφή της σελίδα GoFundMe έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά χρήματα.

Πηγή: iefimerida

Source