Η πιο δυστυχισμένη γυναίκα του 2020. Ο πατέρας του πέθανε από κοροναϊό, απολύθηκε, το σπίτι του κάηκε, έμεινε άστεγος

Και… ο Gandalf δεν σταματά εδώ. Πήρε επίσης ένα κοροναϊό. Κινδυνεύει να χάσει το σκύλο της ενώ δεν μπορεί να πάει διακοπές με τα δύο παιδιά της.

Πολλοί είπαν ότι το 2020 ήταν μια πολύ κακή χρονιά, ενώ πολλοί άλλοι θέλουν να μπουν στο 2021, έτσι ώστε να μην υπάρχουν καλύτερες μέρες. Όμως, η 34χρονη αεροσυνοδός, Kira Sandid, το επιβεβαιώνει μάλλον περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, βλέποντας τη ζωή της να καταστρέφεται κατά τη διάρκεια αυτών των 12 μηνών.

Η 34χρονη μητέρα των δύο, που είναι έγκυος, θετική για τον κοροναϊό, έχασε πρόσφατα τον πατέρα της από επιδημία, απολύθηκε και μάλιστα είδε το σπίτι της να κατεδαφίζεται την ημέρα των Χριστουγέννων, αφήνοντας την άστεγη.

Η Keira Sadid ζει στο Σάσσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το Daily Mail, επικαλούμενη τα λόγια της, έζησε «έτος καταστροφής», προσθέτοντας ότι τα πράγματα συνέβαινε σε αυτήν.

Απολύθηκε

Αφού ζούσε στο Virgin Atlantic για 13 συνεχόμενα χρόνια, η Kira Sadid έμαθε τον Σεπτέμβριο ότι έπαυσε να είναι μέλος της αεροπορικής εταιρείας και παρέμεινε άνεργη. Η κατάσταση δεν ήταν εύκολη γι ‘αυτόν, καθώς έχει δύο παιδιά, ηλικίας 9 և 11.

Έχασε τον πατέρα του

Μια εβδομάδα αργότερα, είδε τον πατέρα του να χάνει τον αγώνα ενάντια στον κοραναϊό, προσθέτοντας στην επιδείνωση της ζωής τους. Και δεν είχε δει τίποτα ακόμη.

Η φωτιά του Coronavirus στο σπίτι του

Έτσι, ενώ εργαζόταν χωρίς δουλειά, διαγνώστηκε με θετικό κοροναϊό και αποφάσισε να απομονωθεί στο σπίτι με τον σύντροφό του. Η υγεία του δεν ήταν καλή, δεν μπορούσε να φροντίσει τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού. Έτσι, ο σύντροφός του, ο οποίος τελικά αρρώστησε, αποφάσισε να μαγειρέψει

Αφού αφαίρεσε το φαγητό από το φούρνο, ξέχασε να το απενεργοποιήσει, προκαλώντας την αύξηση της θερμοκρασίας. Έτσι, ενώ κοιμούνται και οι δύο, το σπίτι είναι γεμάτο καπνό. Κατάφεραν να ξυπνήσουν από τον ατμό, και ο σύντροφός του προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά στο φούρνο ρίχνοντας μια υγρή κουβέρτα. Η κίνηση του, ωστόσο, δεν λειτούργησε, καθώς ξέσπασε φωτιά και έκαψε το σπίτι.

Έμειναν άστεγοι

Το αποτέλεσμα είναι ότι և ο σύντροφός του παραμένει άστεγος, δεν έχουν οικοδεσπότη. Έτσι, υπέβαλαν αίτηση στο κράτος για προσωρινό καταφύγιο.

Αυτή η εξέλιξη οδήγησε στις διακοπές των δύο παιδιών του καθώς πήγαν να επισκεφθούν τον βιολογικό τους πατέρα.

Η Kira Sadid έμεινε στο δρόμο για λίγες μέρες – μόλις ενημερώθηκαν ότι θα υπήρχε προσωρινό καταφύγιο, έμαθαν ότι θα έπρεπε να αφήσουν το σκυλί τους, αλλά δεν ήξεραν ποιος θα μπορούσε να τον φιλοξενήσει, καθώς τους απαγορεύουν οι κανόνες του νέου σπιτιού. των ζώων.

“Έχουμε χάσει τα πάντα εκτός από τα σακίδια μας”, είπε, προσθέτοντας ότι η υποστήριξη της κοινότητας του Νιου Χέιβεν ήταν “σοκαριστική”. Πολλές εταιρείες έχουν δωρίσει αντικείμενα για να βοηθήσουν τις οικογένειές τους και η αδερφή της GoFundMe έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 1.500 ευρώ.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source