Η πλατφόρμα εκταμίευσης Stripes είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Οι πλατφόρμες εκταμίευσης έχουν αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν κάνει τουλάχιστον 14 προπληρωμένους προμηθευτές πλατφορμών να περιστραφούν για να υποστηρίξουν αυτήν την αγορά. Η πλατφόρμα Stripe έχει δυνατότητες παρόμοιες με αυτές τις πλατφόρμες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την έκδοση εικονικών και φυσικών καρτών που έχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων RAN (Restricted Authorization Networks).

Αυτές οι δυνατότητες RAN περιλαμβάνουν δυναμικά όρια δαπανών, αποκλεισμένες κατηγορίες εμπόρων, σύνθετους συνδυασμούς κανόνων και εξουσιοδοτήσεις σε πραγματικό χρόνο για κάθε συναλλαγή. Αυτή η πλατφόρμα έκδοσης είναι διαθέσιμη σε Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρο, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο:

«Οι επιχειρήσεις μπορούν να σχεδιάσουν τις δικές τους επώνυμες κάρτες στο Stripe Dashboard, με παραγωγή, εκπλήρωση και αποστολή καρτών Stripe. Οι εικονικές κάρτες μπορούν να δημιουργηθούν άμεσα και οι φυσικές κάρτες αποστέλλονται σε δύο μόνο εργάσιμες ημέρες.

Η Stripe Issuing λειτουργεί ήδη σε σημαντική κλίμακα στις ΗΠΑ, τροφοδοτώντας δισεκατομμύρια δολάρια πληρωμών κατά το πρώτο έτος, για χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατομμύρια κατόχους καρτών. Εταιρείες όπως η Klarna, η Ramp και η Flexshopper, που έχουν ήδη υπάρχοντα προγράμματα έκδοσης καρτών, έχουν συνδεθεί στο Stripe και χρήστες όπως το Cornershop έχουν επωφεληθεί από την έκδοση για να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Εκτός από το ότι επιτρέπει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις όπως η Worklife και η InnStyle να χρησιμοποιούν το Stripe Issuing, η σημερινή κυκλοφορία σημαίνει επίσης ότι η παγκόσμια βάση χρηστών της Stripe μπορεί να αρχίσει να εκδίδει κάρτες στην Ευρώπη.

Το Emburse Captio θα χρησιμοποιήσει την έκδοση Stripe για να δώσει τη δυνατότητα στις ιταλικές και ισπανικές επιχειρήσεις να παρέχουν κάρτες πληρωμής εξόδων σε υπαλλήλους που έχουν προγραμματιστεί με προσαρμοσμένους ελέγχους δαπανών που μπορούν να διαμορφωθούν στις συγκεκριμένες εταιρικές πολιτικές τους. Η εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών και δαπανών TripActions χρησιμοποιεί την Έκδοση στις ΗΠΑ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν μεγαλύτερη προβολή και έλεγχο των εξόδων τους και τώρα φέρνουν την ίδια λειτουργικότητα στους Ευρωπαίους χρήστες τους.

Ο Simon Taylor, συνιδρυτής της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων 11: FS δήλωσε: «Η ικανότητα κάθε επιχείρησης να εκδίδει κάρτες για να ταιριάζει στις ανάγκες της είναι ένα σημαντικό ξεκλείδωμα για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τον δικό τους τρόπο πληρωμής. Τα πάντα, από τη δημιουργία καρτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για καύσιμα από οδηγούς, έως κάρτες εξόδων μέσα σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας απλά και εύχρηστα εργαλεία. Με την ενσωμάτωση εργαλείων έκδοσης καρτών στο Stripe Dashboard και με την πρώτη προσέγγιση υποδομής, αυτές οι δυνατότητες μόλις έγιναν διαθέσιμες στην ήδη μεγάλη ευρωπαϊκή πελατειακή βάση της Stripe. Με ενδιαφέρει να δω τι θα κάνει η πελατειακή βάση της Stripe με αυτά τα εργαλεία. ” “

Επισκόπηση από τον Tim Sloane, VP, Payments Innovation στο Mercator Advisory Group

Source