Η πληρότητα σε νοσοκομεία στη Νότια Κύπρο είναι κρίσιμη

Η πληρότητα σε νοσοκομεία στη Νότια Κύπρο είναι κρίσιμη

Τα ραντεβού για τη δεύτερη παρτίδα εμβολιασμού έχουν επίσης ολοκληρωθεί στη Νότια Κύπρο.

Η πληρότητα είναι κρίσιμη σε νοσοκομεία της Νότιας Κύπρου

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στη νότια Κύπρο Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι ενώ η καταπολέμηση της επιδημίας συνεχίστηκε έντονα, το ποσοστό πληρότητας στα νοσοκομεία συνέχισε να παραμένει σε κρίσιμο επίπεδο.

Ο Φιλελεύθερος και άλλες εφημερίδες έγραψαν ότι ο αριθμός των τελευταίων 24 ωρών περιστατικών που ανακοινώθηκαν χθες στη Νότια Κύπρο ήταν 339 και το ποσοστό πληρότητας των νοσοκομείων, ιδίως των υπηρεσιών εντατικής θεραπείας, εξακολούθησε να παραμένει στο όριο.

Η εφημερίδα Fileleftheros δήλωσε ότι μετά τις περιπτώσεις που εντοπίστηκαν ως αποτέλεσμα των τεστ που πραγματοποιήθηκαν χθες, το ποσοστό θετικότητας ήταν 3,86%, ενώ ο αριθμός των ασθενών που έλαβαν θεραπεία ήταν 208.

Η εφημερίδα δήλωσε ότι 55 από τους ασθενείς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και 32 ασθενείς συνδέθηκαν με αναπνευστική συσκευή και ότι οι νοσοκόμες και το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονταν σε νοσοκομεία εργάζονταν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Σε μια άλλη είδηση ​​της εφημερίδας, ΚορωνοϊόςΣτο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του e, ξεκίνησε χθες ένα σύστημα ραντεβού για την πραγματοποίηση 3.000 960 εμβολίων και τα ραντεβού για άτομα ηλικίας 80 ετών και άνω συμπληρώνονται σήμερα.

Άλλα Νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source