Η πολιτική πρέπει να ανακινείται και να ανακάμπτει – Özcan YENİÇERİ

Η πολιτική δεν είναι αξιέπαινη δουλειά ή κατάρα όπως έγινε στην Τουρκία. Δεν αποτελεί καθόλου μέρος των εκκρεμών προβλημάτων της χώρας. Οι βαρύτερες κατηγορίες, συκοφαντίες και κατηγορίες μεταξύ τους από τα κόμματα δεν είναι πολιτική αλλά καταστροφή. Η πολιτική είναι η ουσία της τέχνης επίλυσης προβλημάτων. Η Τουρκία αγωνίζεται με τεράστια προβλήματα όπως η πολιτική της δημαγωγίας σε μια χώρα, θα ήταν η λογική της προσωπικής απληστίας και του μίσους; Ποιος είναι καλύτερος να διαχωρίσει, να περιθωριοποιήσει και να πολώσει την κοινωνία εκτός από τον εχθρό; Δεν γνωρίζουν ότι τα πολιτικά κόμματα και οι ηγέτες τους ταπεινώνουν, προσβάλλουν και μάλιστα ορκίζονται ο ένας τον άλλον, επηρεάζουν αρνητικά το εθνικό και ηθικό κίνητρο του λαού; Η Τουρκία αναγκάστηκε να υπομείνει στη μάθημα ανικανότητας σε μια από αυτές τις αυτοαποκαλούμενες πολιτικές εμπορεύσιμες.
Δεν λέγονται παντού παντού!
Όλοι γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο είναι να δημοσιεύονται κοσμικές γνώσεις, κρατικά μυστικά και φαινόμενα namahram λόγω της φύσης τους. Τέτοια γεγονότα δεν δηλώνονται ούτε συζητούνται δημόσια.
Όταν οι πολιτικοί εμφανίζονται μπροστά στο κοινό, δεν μπορούν να μιλήσουν όπως μιλούν. Στον καθένα τι θα πεις σε μερικούς ανθρώπους τι θα πεις και σε κανέναν Πρέπει να καθορίσουν τα ζητήματα που δεν πρέπει να λένε και να ενημερώσουν σχετικά την κοινωνία. Πρέπει να υπάρχει διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα σε ό, τι λέγεται στο καφενείο και αυτό που μιλά στις πολιτικές καρέκλες.
Όσοι επιθυμούν τη λέξη, ή που θυμώνουν και λένε αυτά που λένε, προδίδουν τελικά τη θέση και το σκοπό τους.
Η πολιτεία δεν αφαιρεί τη φιλοδοξία, τον θυμό, τη συναισθηματικότητα. Οι πολιτικοί δεν θυμώνουν και κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο. Ακόμα και ο κροκόδειλος φώναξε ενώ έτρωγε το θήραμά του. Μπορεί το μέλλον της χώρας να ανατεθεί σε εκείνους που δεν μπορούν να ενεργήσουν τόσο πολιτικά όσο ο κροκόδειλος;
Στην πολιτική, η ηρεμία, η αξιοπρέπεια και η αξιοπρέπεια κερδίζουν πάντα. Ωστόσο, οι μικροί άνδρες των μεγάλων αρχών μιλούν καθώς μιλούν. Όπως γνωρίζετε, Eleanor Roosevelt, “τα μεγάλα μυαλά συζητούν τις ιδέες, τα μεσαία συζητούν πράγματα, τα μικρά μυαλά συζητούν τους ανθρώπους“Συζητά, λέει.

Τα άλυτα προβλήματα της Τουρκίας!
Ο αριθμός των πεινασμένων, φτωχών και στερημένων στη χώρα αυξάνεται σταδιακά. Οι νέοι έχουν τελειώσει την ελπίδα. Το μέλλον των νέων “στο ευγενές αίμα στις φλέβες”, Με άλλα λόγια, δεν επιδιώκει εντός της χώρας αλλά εκτός της χώρας.
Η έρευνα αποκάλυψε ότι θέλουν να ζήσουν στην Τουρκία, το 76% των νέων για ένα καλύτερο μέλλον. Επιπλέον, και οι δύο νεαροί δυσαρεστημένοι, τρεις στους τέσσερις νέους λένε ότι πίστευαν ότι ήταν πιο αποτελεσματικό από την ικανότητα της τορπίλης της Τουρκίας.
Η κατάσταση είναι αρκετά κακή και προκλητική.
Η Τουρκία εκτός βιώσιμων διεθνών σχέσεων, φέρνει σε μια βιώσιμη κατάσταση για τις μελλοντικές γενιές, εάν η χώρα περιέχει το πιο επείγον καθήκον της πολιτικής. Η κοινωνία δεν περιμένει από τους ηγέτες να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον, αλλά να παράγουν από τις συνήθεις λύσεις στα προβλήματα της χώρας.
Οι εξωτερικές σχέσεις προς την Τουρκία είναι πολύ ευαίσθητες και προβληματικές.
δεκάδες εχθρικά στοιχεία του σκοντάφτου και της αποτυχίας της Τουρκίας περιμένουν ενέδρα. Η Κύπρος, η Συρία, το Ιράκ, το Levant, η Λιβύη και η επιτυχής έξοδος από την ένταση που βιώνει με την Αρμενία είναι ένα ζήτημα επιβίωσης για την Τουρκία. Το καθεστώς και οι ρωσικές δυνάμεις που αναπτύσσονται ακριβώς κοντά στο Idlib και το Al Bab στη Συρία είναι σε επιφυλακή. Αιγυπτιακά στρατεύματα έχουν φτάσει δίπλα στο Χαφτάρ στη Λιβύη. Η Γαλλία επιδιώκει πρόκληση τόσο στη Μεσόγειο όσο και στη Λιβύη. Η στάση των ΗΠΑ είναι μια πλήρης καταστροφή.
Είναι ζωτικής σημασίας να επιλυθούν τα τεράστια προβλήματα με όλες αυτές τις χώρες χωρίς να βλάπτονται τα συμφέροντα της χώρας.
Με την εξουσία και την αντίθεσή του, είναι απαραίτητος ένας ολοκληρωτικός αγώνας ενάντια στο ΡΚΚ, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής πτέρυγας της τρομοκρατίας. Μια οικονομική κινητοποίηση / παραγωγή πρέπει να δηλωθεί επειγόντως, όπως στον αδιάκοπο αγώνα με την επιδημία.
Οι πολιτικοί πρέπει να σταματήσουν να αλληλοβοηθούνται και να επικεντρωθούν στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της χώρας. Το έθνος αναμένει από την πολιτική να βρει λύσεις στα προβλήματά τους, όχι φήμες, λόγια και προσβολές.
η πολιτική θα έπρεπε να του έρθει να κλονίζεται στην Τουρκία.

.Source