Η πραγματική εργασία ξεκινά μετά το χρονοδιάγραμμα

Returned Επιστρέψατε με ένα βραβείο από το «Έγγραφο στρατηγικής ασφάλειας οδικής κυκλοφορίας 2021-2030 και το σχέδιο δράσης, την προώθηση των τελετών απονομής των μέσων κυκλοφορίας και των μέσων κυκλοφορίας». Πρώτα απ ‘όλα συγχαρητήρια …
– Nur Tuğba Namlı: Ευχαριστώ. Πρώτα απ ‘όλα, είναι μεγάλη υπερηφάνεια που μπορούμε να λάβουμε αυτό το βραβείο, ειδικά από τα χέρια του Προέδρου μας. Πήγαμε στην Άγκυρα με χαρά και υπερηφάνεια. Ακούσαμε προτάσεις που εκτιμήσαμε στο πρόγραμμα. Υπήρξε ευρύτερη συμμετοχή στο πλαίσιο της πανδημίας. Ήμασταν στη σκηνή με τις μάσκες μας, ως δοκιμές διπλού-ζευγαριού, χωρίς να θυσιάσουμε προσεκτικά.

◊ Δεν έχετε σταματήσει το πρόγραμμα από την έναρξη της πανδημίας, σωστά;
– Nur Tuğba Namlı: Ποτέ δεν κάναμε ένα διάλειμμα. Ας πούμε κόλαση! (Γέλια) Η πρώτη υπόθεση ανακοινώθηκε στις 11 Μαρτίου. Συνεχίσαμε τη μετάδοση στις 12 Μαρτίου. Μπορώ να πω ότι είμαστε το μόνο πρόγραμμα που συνεχίζεται χωρίς διάλειμμα σήμερα.

Worried Έχετε ανησυχεί ποτέ για την υγεία σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου;
– Hakan Ural: Μας έκαναν πολύ άνετα με τις γενικές αρχές του καναλιού. Όταν μπαίνουμε στην πόρτα του καναλιού, δίνεται προσοχή στη λεπτομέρεια από τη μέτρηση της θερμοκρασίας έως τον εξαερισμό. Τα δικαιώματα των οικονόμων μας δεν πληρώνονται. Εάν υπήρχε μια ελαφρά αμέλεια, το αποτέλεσμα θα είχε συμβεί. Εκτός από τη δική μας προσοχή, η σχολαστικότητα του ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε σε αυτήν τη διαδικασία ήταν η μεγαλύτερη μας ευκαιρία. Δεν λαμβάνουμε επίσης επισκέπτες.

class = “cf”>

– Nur Tuğba Namlı: Τις πρώτες μέρες, όλοι κάθονταν σαν εξωγήινος με φόρμες, μάσκες και γείσο.

Follow Ακολουθείτε την ημερήσια διάταξη πολύ προσεκτικά. Επίσης παλεύεις πολύ συχνά.
– Hakan Ural: Το πρόγραμμά μας έχει κοινό. Πρώτα απ ‘όλα, καθώς νόμιζα ότι ήμουν καλός τηλεοπτικός παρατηρητής, αυτό που βρήκα να λείπει στην οθόνη ήταν ότι δεν είχαν μείνει ειλικρινείς άνθρωποι. Ο καθένας έχει προσποίηση, αλαζονεία, εγώ. Κανείς δεν λέει ότι δεν ξέρουν. Αυτά τα είδη γεγονότων με ενοχλούσαν. Ο λόγος που οι άνθρωποι μας παρακολουθούν είναι επειδή είμαστε ειλικρινείς και μιλάμε για αυτό που δεν γνωρίζουμε. Στο πρόγραμμα, ερμηνεύουμε τις ειδήσεις καθώς συνομιλείτε με τη Nur Tuğba στο σπίτι. Λέμε στους ανθρώπους τα νέα που γνωρίζουν από τη δική μας οπτική γωνία, από τρίτη άποψη.

Η πραγματική εργασία ξεκινά μετά το χρονοδιάγραμμα

class = “cf”>

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΑ
◊ Όταν μιλήσατε για την καυτή ατζέντα και μετά μιλήσατε με ένα όνομα ταμπλόιντ, με εξέπληξε αρχικά.
– Hakan Ural: Αυτά είναι τα νέα. Σκεφτείτε σαν εφημερίδα. Έχουμε τα πάντα. Από ειδήσεις έως πολιτικές εξελίξεις, περιοδικά, δικαιώματα των ζώων. Ενώ μιλάτε για αυτά, θα είστε σε θέση να μάθετε το θέμα. Επειδή υπάρχει μια κουλτούρα λιντσάρισμα. Όταν παρατηρούν την άγνοιά σας, σας λύνουν. Τελειώνουμε το πανεπιστήμιο της ζωής μετά από 45. Δεν είναι κάτι που κάνουμε εδώ, ξεκινά όταν αφήνουμε το στούντιο. Τι συνέβη στη Λιβύη, ποιες είναι οι ελληνικές πολιτικές… Διαβάζουμε για ώρες.

– Nur Tuğba Namlı: Οι άνδρες είναι τυχεροί από αυτή την άποψη. Εκτός από το να σκεφτώ τι να φορέσω την επόμενη μέρα, τι να φορέσω, τι θέλει να βλέπει το κοινό, ακολουθώ επίσης την ημερήσια διάταξη. Έχουμε μια ευρεία προοπτική ξεκινώντας από το Κυπριακό και συνεχίζουμε να “τον άφησε”.

Μιλήσατε για τον πολιτισμό lynch. Έχετε λυγίσει ποτέ;
– Hakan Ural: Ευτυχώς για πέντε χρόνια, δεν έχω κάνει τίποτα για να ντρέψω τον εαυτό μου. Χρειαζόμαστε ειλικρίνεια εδώ. Αν έμαθα τι ξέρω από κάποιον, θα το πω γιατί δεν έχω συγκρότημα. Δεν έχω μυστική ατζέντα. Είμαι σε αυτήν την αγορά για 37 χρόνια. Δεν έχουμε ούτε τη μητέρα μας, ούτε τους υπηρέτες μας, ούτε την τιμή μας. Οι άνθρωποι σήμερα είναι πολύ τυχεροί. Δεν παίζουμε με την τιμή, την αξιοπρέπεια και την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου γιατί έχω τη νοοτροπία «να κάνω κάτι που δεν θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου σε άλλο άτομο». Εάν μια κατάσταση που έχει κάνει τεκμηριωθεί, λέμε “αυτό δεν ήταν αλήθεια, θα μπορούσε να είναι έτσι”. Οι άνθρωποι δείχνουν σεβασμό τότε. Τι πρέπει να κάνω με την βαθμολογία; Ξέρω 100 εκατομμύρια. Έκανα μια περιοδεία στη φήμη. Πηγαίνετε στη δεκαετία του ’80, υπάρχει Hakan Ural, πηγαίνετε στη δεκαετία του ’90, υπάρχει Hakan Ural.

◊ Δεν προτιμάτε τους συγγενείς σας, αλλά επικρίνετε άμεσα στο πρόγραμμα.
– Nur Tuğba Namlı: Λέει απευθείας.

class = “cf”>

– Hakan Ural: Υπήρξε μια κριτική στα προγράμματα του περιοδικού σχετικά με τα ρούχα του που σχετίζονται με τον Engincan. Ο Engincan είχε επίσης μια δυσφορία λόγω του τρόπου χειρισμού του θέματος. Ονομάστηκε ακόμη και iconcan. Εκπέμπαμε σε άλλο κανάλι τότε. Αγόρασα επίσης τη φωτογραφία του Engincan, στην εκπομπή «Είστε ο γιος του Sibel Can και του Hakan Ural. Έχετε ένα αξιοσημείωτο από αυτό. Δεν το επιλέξατε, έχετε δίκιο, αλλά αυτό είναι γεγονός. Είπα, “Αν φοράτε αυτά τα παπούτσια, αυτά τα παντελόνια, το βγάζουν και το γράφουν.” Θα πω στον γιο μου ότι, δεν θα το πω σε κανέναν άλλο. Οχι! Τότε θα ήταν άδικο.

Δεν θα έπαιζα με τιμή εάν κάποιος που έχει κάνει το χειρότερο κακό στη ζωή μου δίνει ξεκάθαρο. Μεταδίδω για πέντε χρόνια χωρίς καλοκαιρινές διακοπές. Κάποιος βγήκε έξω και είπε “Πήρα το στεναγμό μου” …

◊ Δεν υπάρχει καν ένα άτομο.
– Hakan Ural: Λέω όχι! Δεν λέω στον αέρα τι δεν μπορώ να πω στο πρόσωπο κανενός. Ακόμα κι αν είναι εχθρός, πρέπει να ασκήσω κριτική για να πάει στην κηδεία του.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙ
Know Γνωρίζετε ο ένας τον άλλον αρκετά καλά για να δείτε μέσα από τα μάτια του;
– Hakan Ural: Όταν το κοιτάζω, είτε είναι διασκεδαστικό είτε τρελό, καταλαβαίνω.
– Nur Tuğba Namlı: Ακριβώς στιγμές. Λέμε καλημέρα ο ένας στον άλλο εδώ. Όταν το είδα, υποθέτω τη διάθεση εκείνης της ημέρας. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε χωρίς να μιλήσετε.
Εξισορροπούμε ο ένας τον άλλον με αυτόν τον τρόπο. Εάν συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, μιλάμε όλη την ημέρα, αλλά επειδή βλέπουμε ο ένας τον άλλον κάθε πρωί, δεν καλούμε ο ένας τον άλλον “Τι έκανες;”

◊ Για παράδειγμα, εάν έχετε προβλήματα με τους συζύγους σας, θα μπορούσατε να πείτε ο ένας στον άλλο;
– Nur Tuğba Namlı: Θα σας πω απευθείας στον Χακάν.
– Hakan Ural: Θα σου πω επίσης.
– Nur Tuğba Namlı:Συνέβη ότι πήρα το μυαλό μου από τον Hakan. Με τον Ezgi, τραβάμε τον Hakan από καιρό σε καιρό, χωρίς ψέματα.

Η πραγματική εργασία ξεκινά μετά το χρονοδιάγραμμα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΔΙΑΜΕΣΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΚΑΝ

Ο Χακάν είναι θυμωμένος ξαφνικά! Πώς το διαχειρίζεστε στον αέρα;
– Nur Tuğba Namlı: Ως κάποιος που έχει βιώσει αυτό που είπε ο Χάκεν για χρόνια, ξέρω πού μπορεί να αυξηθεί λίγο πολύ. Μου αρέσει να παραμένω ήρεμος. Γι ‘αυτό συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι δεν είναι δυνατόν να αναγκάσει τον Χάκεν να πει κάτι. Όχι εγώ, όποιος μπορεί να το κάνει αυτό.

– Hakan Ural: Ο λόγος που συμφώνησα με τη Nur Tuğba είναι ότι έχει μια πολύ ευγενική καρδιά. Δυστυχώς, αυτά έχουν γίνει πλέον προσόντα. Αυτή είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά. Θα προσέχετε την προσωπική σας ζωή και θα σηκωθείτε νωρίς το πρωί και θα έρθετε εδώ. Η προετοιμασία και η εργασία σας εδώ σε μια έντονη κατάσταση απαιτεί πειθαρχία στην ιδιωτική σας ζωή. Δεν έχει ούτε μυστική ατζέντα. Έχει δύο γλυκά παιδιά και έναν πολύ καλό σύζυγο. Είναι μια δουλειά μαχαιριού. Βλέπουν τη Nur Tuğba ως μέλος του σπιτιού μας. Στις ειδήσεις για τις γυναίκες, μιλά τη γνώμη του τόσο ως μητέρα όσο και ως γυναίκα. Αυτό είναι πάντα ειλικρίνεια. Έχετε συναντήσει ποτέ έναν απόφοιτο δημοτικού στην οθόνη; Δεν είμαι υπερήφανος για αυτήν την κατάσταση, ας μην παρεξηγηθεί. Για παράδειγμα, σας λέω πότε δεν είναι αρκετό το όριο της πιστωτικής μου κάρτας.

– Nur Tuğba Namlı: Λέει τα πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να πει (Γέλια). Πρόσφατα μιλούσαμε για σχέσεις ανδρών και γυναικών. Κάποια στιγμή, ο Χάκαν θυμούσε με και είπε «Αρκετά είναι αρκετό» και έφυγε από το στούντιο.

– Hakan Ural: Δεν έχουμε μορφή. Εάν ρωτήσετε τι παρακολουθείται, είναι μια ειλικρινή προοπτική για τα γεγονότα της ζωής. Αυτό συνέβη.

Θα συνεχίσει αυτό το πρόγραμμα με έναν άλλο συνεργάτη;
– Nur Tuğba Namlı: Αδύνατο δεν θα ήταν.

– Hakan Ural: Δεν μπορούσα. Δεν υπάρχει πολύ επαγγελματισμός στη φύση μου. Δύο άνθρωποι κάθονται και μιλούν, σε τελική ανάλυση, δεν έχω καμία δυνατότητα να κάνω ένα πρόγραμμα με κάποιον που δεν μου αρέσει.

– Nur Tuğba Namlı: Θα φύγει ξανά από το στούντιο! (Γέλια)

Τα μέλη του νοικοκυριού δεν επαναστατούν ενάντια στην ένταση της παρακολούθησης της ατζέντας σας;
– Nur Tuğba Namlı: Απαιτεί πολύ προσεκτικό σχεδιασμό. Έχουμε επίσης μια ωραία ομάδα εδώ. Θα ήταν πολύ δύσκολο χωρίς την υποστήριξή τους.

– Hakan Ural: Η κυρία μου εργάζεται επίσης. Μου αρέσει να μαθαίνω γιατί έμαθα αργά. Δεν το κάνω αυτό ως μέρος της δουλειάς μου. Δεν ξέρω αν είναι επειδή δεν έχουμε σπουδάσει σχολείο, καθώς μεγαλώνω, μου αρέσει να ασχολούμαι με γεωπολιτικές καταστάσεις και τα προβλήματα των ανθρώπων. Μου αρέσει γιατί δεν το κάνω για δουλειά.

.Source