Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ένταση στο Βασιλικό

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ένταση στο Βασιλικό

Σύμφωνα με έναν ειδικό που παρακολουθεί στενά τη βασιλική οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρίγκιπας Χάρι και η μητέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα ξεσπάσουν το 2021 λόγω της πριγκίπισσας Ντιάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ένταση στο Royal

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με την έκθεση του Page Six, ο δημοσιογράφος Phil Dampier δήλωσε ότι η δημοσίευση μιας παιδικής ηλικίας φωτογραφίας του Πρίγκιπα Χάρι με τη μητέρα του, τη Ντιάνα, στον ιστότοπο Archewell θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στον αδελφό και την αδελφή.

Η φωτογραφία στον μη κερδοσκοπικό ιστότοπο που δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα Χάρι και τον Μέγκαν Μάρκλ κοινοποιήθηκε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι ο γιος της μητέρας μου».

Ο Dampier είπε τα εξής για τη φωτογραφία:

«Νομίζω ότι ο Γουίλιαμ θα ανησυχεί κάπως αν ο Χάρι χρησιμοποιούσε τη Ντιάνα για οποιαδήποτε φιλανθρωπική ή επιχειρηματική επιχείρηση χωρίς να συμβουλευτεί τον (Γουίλιαμ) και δεν νομίζω ότι ο Χάρι θα χαρούμενος που φαίνεται να χρησιμοποιεί την εικονική κατάσταση της μητέρας του. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Χάρι αποκαλούσε τον εαυτό του «γιο της μητέρας του», αλλά ποτέ δεν ανέφερε τον Πρίγκιπα Κάρολο ».

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μάρκλ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, υπέγραψαν συμφωνίες μετάδοσης με το Netflix και το Spotify φέτος, και αυτές οι συμφωνίες αναφέρθηκαν ότι προκαλούν ενόχληση στην βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η απεικόνιση του Netflix από τη βασιλική οικογένεια στο The Crown προκάλεσε πολλές διαμάχες και ζητήθηκε από το Netflix να προσθέσει μια φράση που δηλώνει ότι τα γεγονότα της σειράς ήταν φανταστικά.

Άλλες ειδήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

.Source