Η προσφορά αγοράς καυσίμων ακυρώθηκε στο KIB-TEK

πανό8

Ο Arıklı, στη δήλωσή του επί του θέματος, μίλησε με τον Πρωθυπουργό Ersan Saner και δήλωσε ότι είχε ακυρώσει την προσφορά, καθώς δεν θα ήταν σωστό να διεξαχθεί η προσφορά αυτή την περίοδο, όταν οι αξιώσεις των 100 έως 300 εκατομμυρίων TL ανά μήνα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Ο Erhan Arıklı είπε, «Εάν αποτρέψουμε μόνο τη διαρροή καυσίμων, είναι πολύ νωρίς για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα, ένας πόρος 100 εκατομμυρίων TL ανά μήνα θα παρασχεθεί στην εθνική οικονομία. Κάθε είδους πρωτοβουλίες και έρευνες σε αυτό το θέμα διεξάγονται από εμάς. ” είπε.

Σημειώνοντας ότι η ποιότητα των καυσίμων που αγοράστηκαν στο ίδρυμα είναι επίσης ένα ξεχωριστό ζήτημα, ο Arıklı επεσήμανε ότι είναι μια ολοκληρωμένη κοινοβουλευτική έρευνα και συνεχίστηκε ως εξής:

«Η εταιρεία που έφερε καύσιμα κάτω από την ποιότητα που καθορίζεται στους όρους του διαγωνισμού καταδικάστηκε σε πρόστιμο. Επιπλέον, η συμμετοχή του στον διαγωνισμό αποκλείστηκε. Συμμετέχει πλέον στο διαγωνισμό με άλλη οικογενειακή εταιρεία. Όλες αυτές οι πληροφορίες και οι ισχυρισμοί ερευνούνται από εμάς “

Ο Erhan Arıklı δήλωσε ότι κάνοντας ρυθμίσεις στο διαγωνισμό καυσίμων, άρχισαν να εργάζονται για διεθνή διαγωνισμό.

πανό134

Source