Η προτίμηση του Διοικητή του Ντιγιαρμπακίρ Καράλογλου για τις “Φωτογραφίες της Χρονιάς” του ΑΑ ήταν “Μητέρες Ντιγιαρμπακίρ”

Διαφήμιση

DİYARBAKIR (AA) – Ο κυβερνήτης του Diyarbakır Münir Karaloğlu συμμετείχε στην ψηφοφορία «Φωτογραφίες της Χρονιάς» που διοργάνωσε η Υπηρεσία Anadolu (AA).

Ο Karaloğlu, ο οποίος εξέτασε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από δημοσιογράφους της ΑΑ και φωτορεπόρτερ στην Τουρκία και στο εξωτερικό, ψήφισε 3 φωτογραφίες στις κατηγορίες «ειδήσεις», «ζωή» και «αθλητικά».

Ο Karaloğlu χρησιμοποίησε την προτίμησή του στην κατηγορία «ειδήσεις» για τη φωτογραφία του Bestami Bodruk με το όνομα «Diyarbakır Mothers».

Στην κατηγορία “Sports”, ο Karaloğlu ψήφισε τη φωτογραφία του Fecri Barlık με τίτλο “Γήπεδο βόλεϊ από ελαστικά” και στην κατηγορία τρόπου ζωής, ψήφισε την πλατεία του Muhammed Said με τίτλο “Η ευτυχία του Μωάμεθ Μωρό”.

Το Karaloğlu, AAA είναι οι σημαντικότεροι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης της Τουρκίας και είπε ότι ο οργανισμός γιόρτασε τα 100ά του χρόνια.

Δηλώνοντας ότι η AA είναι ένας εθνικός οργανισμός που έχει επιτελέσει πολύ σημαντικά έργα, ο Karaloğlu σημείωσε ότι η AA διοργάνωσε ένα διαγωνισμό “Φωτογραφίες της Χρονιάς” τα τελευταία χρόνια και ότι συνέβαλαν σε αυτόν τον διαγωνισμό.

– “Αγωνίζονται έναν επικό αγώνα για να επανενώσουν τον γιο τους”

Δηλώνοντας ότι προτιμούσε τις «Μητέρες Diyarbakır» στην κατηγορία ειδήσεων, ο Karaloğlu είπε:

“Επιλέξαμε το όμορφο κορνίζα που δημιουργήθηκε από τις μητέρες της περιοχής, οι οποίες αγωνίζονται για μια επική πάλη για να επανενώσουν τα παιδιά τους για περισσότερο από ένα χρόνο, το όνομά τους μπορεί να είναι μητέρες Diyarbakır, αλλά που είναι θλιμμένες από τον τρόμο και θέλουν να επανενωθούν με τα παιδιά τους. οι μητέρες που έχουν απαχθεί στα βουνά για να κάνουν τα μωρά τους το συντομότερο δυνατό. “

Ο Karaloğlu είπε, “Η φωτογραφία που τραβήχτηκε ενώ τα παιδιά μας έπαιζαν βόλεϊ στο γήπεδο που δημιουργήθηκε με ελαστικά οχημάτων στο Siirt, η οποία αργότερα έγινε συνέχεια της φωτογραφίας. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι υπάρχουν πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες στην κατηγορία ζωής, ο Karaloğlu συνέχισε ως εξής:

“Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι επειδή συγκλονίστηκε στον πόλεμο του Idlib, δυστυχώς, οι βόμβες ήταν στο βάναυσο συριακό καθεστώς, το κουτάβι μας έχασε και τα δύο πόδια και τα δύο χέρια. Το προσθετικό πόδι τοποθετήθηκε στην Τουρκία, η γυναίκα του προέδρου μας, Emine Erdogan κυρία υπό την ηγεσία του προσκολλημένου ποδιού με τη χαρά του πατέρα του, ένα πλευρικό τύμπανο στην άλλη πλευρά Επιλέξαμε τη φωτογραφία που δείχνει τη χαρά με τα προσθετικά πόδια. Συγχαίρω τον οργανισμό μας Anadolu. Κάθε παγωμένο πλαίσιο από διαφορετικές περιοχές της ζωής, σημαντικές υπηρεσίες. “

.Source