“Η προτεραιότητα των εμβολιασμών είναι να έχουν πιλότους και … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσης της Μεσογείου (FSF-MED) χαιρετίζει την έναρξη του εμβολίου COVID 19. να συμπεριληφθούν σε ομάδες εμβολιασμού προτεραιότητας.

Σύμφωνα με τη δήλωση, ο τομέας των αερομεταφορών, παρά τις τεράστιες αρνητικές συνέπειες και δυσκολίες που αντιμετώπισε, έχει διατηρήσει υψηλά επίπεδα υγείας καθ ‘όλη τη διάρκεια της επιδημίας, τόσο κατά τη διάρκεια πτήσεων όσο και στα αεροδρόμια.

“Είναι πιθανό να μην υπήρχε κανένα περιστατικό άμεσης μετάδοσης του COVID 19 κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς ο αέρας μέσα στο αεροσκάφος ανανεώνεται κάθε δύο λεπτά, αποτελούμενος από ένα μείγμα εξωτερικού και εσωτερικού αέρα που είχε προηγουμένως περάσει από το αεροσκάφος. “Φίλτρα υπερευαισθησίας HEPA. Επιπλέον, όλες οι περιοχές έχουν απολυμανθεί πλήρως “, πρόσθεσε.

Το FSF – MED επιβεβαιώνει τις δυνατότητες των αερομεταφορών για την επανέναρξη της οικονομίας – ο τουρισμός, καθώς και μετά την επιδημία – συγχαίρει όλους εκείνους που εμπλέκονται στον τομέα των αερομεταφορών που, παρά τις δύσκολες συνθήκες, εργάστηκαν με αφοσίωση και επαγγελματισμό, συμβάλλοντας σημαντικά στη διατήρησή του. Η σύνδεση της Κύπρου με άλλες χώρες.

Πηγή: KYPE

Source