Η Πρωτοβουλία διαβίβασε τα αιτήματά της στον Επαρχιακό Κυβερνήτη και στο Δήμαρχο

Η Πρωτοβουλία για την Προστασία του Περιβάλλοντος και των Ακτών του Iskele ανακοίνωσε ότι διαβίβασε τα αιτήματά της στον Κυβερνήτη της Επαρχίας Iskele Ertuğrul Toroslu και στον δήμαρχο Iskele Hasan Sadıkoğlu.

Στη δήλωση πρωτοβουλίας, ανακοινώθηκαν επίσης τα αιτήματα που διαβιβάστηκαν στον Επαρχιακό Κυβερνήτη Τορόσλου και στον Δήμαρχο Iskele Sadıkoğlu, στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στις τεχνικές αντιπροσωπείες.

Σύμφωνα με τη δήλωση, οι απαιτήσεις της Πρωτοβουλίας για την προστασία του περιβάλλοντος και των παραλιών της Iskele είναι οι εξής:

  1. Διεξαγωγή επειγόντων μελετών SEPA και μετατροπή τους στη νομοθεσία
  2. Ενίσχυση της νομοθεσίας με εξάλειψη των νομικών ελλείψεων σχετικά με τις ακτές
  3. Η παράκτια κατασκευή επιτρέπεται με τις αρχές του σχεδίου χωροταξίας Famagusta-Pier-New Bosphorus, ενώ δεν επιτρέπονται άλλες κατασκευές
  4. Πρόληψη της απόσυρσης δημόσιων γαιών
  5. Το σχέδιο διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας πρέπει να καθοριστεί το συντομότερο δυνατό και να μετατραπεί σε νομοθεσία για την έγκριση της τοπικής αυτοδιοίκησης
  6. Πρωτοβουλίες για τη δημιουργία νέων ρυθμίσεων για το κοινό όφελος στο σχέδιο ζωνών
  7. Νόμος περί χρηστής διοίκησης, δημόσια συμμετοχή Άρθρο 11. Σύμφωνα με τη 2η παράγραφο, ο Δήμος Iskele διοργανώνει δημόσιες συναντήσεις για θέματα περιβάλλοντος και ζωνών και το καθιστά νομοθετικό.

Source