Η πρωτοποριακή κολυμβητής Deniz Kayadelen προετοιμάζεται για τους νέους της στόχους σε παγωμένα νερά – αθλητικά νέα

Αθλητικός Σύλλογος Bakirkoy Ataαθλητής με άδεια ΚαγιάλντενΔηλώνοντας ότι κάνει τις ασκήσεις του σε παγωμένα νερά, “Δεν μπορούμε να κολυμπήσουμε τώρα λόγω της πανδημίας, όλες οι πισίνες, όλα είναι κλειστά. Παρόλα αυτά, προσπαθώ να κολυμπήσω σε παγωμένα νερά και προσπαθώ να μην διακόψω την προπόνησή μου.” Δημιουργώ. Ελπίζω ότι όχι μόνο στην Τουρκική τουρκική γυναίκα και την πισίνα και το ανοιχτό νερό, ταυτόχρονα, σε πολύ διαφορετικό τρόπο, ο πάγος θα αντιπροσωπεύσει αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό », είπε.

Τούρκος κολυμβητής Deniz Kayadelenθέλει να προσθέσει ένα νέο στα επιτεύγματά του στη διεθνή σκηνή. Έχοντας προηγουμένως κολυμπήσει μόνο στην 6η πιο δύσκολη πίστα στον κόσμο μεταξύ του νησιού Roben στη Νότια Αφρική και του Κέιπ Τάουν, ολοκλήρωσε την πίστα 90 χιλιομέτρων μεταξύ Mersin και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου ως ομάδα και πέρασε την πίστα που βρίσκεται στη διασταύρωση του Νότιος Ατλαντικός Ωκεανός και Ινδικός Ωκεανός, ο τρέχων στόχος της Deniz Kayadelen, η οποία κέρδισε τον τίτλο της πρώτης τουρκικής κολυμβητής. πριν από αυτό ως ομάδα για να ολοκληρώσετε το κανάλι κολυμπήστε μόνος και ποτέ δεν θα εκτελέσετε τον πρώτο στον κόσμο που θα κολυμπήσει σε μη διαγραμμένες διαδρομές για λογαριασμό της Τουρκίας.

Η πικάπ Deniz Kayadelen έδωσε πληροφορίες σχετικά με τους στόχους της και τη δουλειά της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πανδημίας.

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Εκφράζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν αγώνες λόγω της πανδημίας, ο Τούρκος κολυμβητής αξιολογεί αυτήν τη διαδικασία με αυστηρή προπόνηση. Η Kayadelen, που εκπαιδεύεται στις παγωμένες λίμνες της Γερμανίας, προσπαθεί να συνηθίσει το σώμα της με κρύο νερό πριν από τους αγώνες του παγόνερου που θα συμμετάσχει μετά την πανδημία.

“ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, είναι ευτυχισμένο

Ζώντας στη Γερμανία επιτυχημένος κολυμβητής Sea Kayadelen, τονίζοντας ότι ήταν χαρούμενος που εκπροσωπούσε την τουρκική γυναίκα και την Τουρκία με την επιτυχία που έλαβε στη διεθνή σκηνή, “Προς το παρόν πανδημία, ώστε να μην κολυμπάμε όλες τις πισίνες, όλα είναι κλειστά. Παρά τα ψυχρά νερά του δουλεύω για κολύμπι, για να διακόψω την προπόνησή μου.

Προσπαθώ επίσης να εκπροσωπήσω τουρκικές γυναίκες. Το Bakırköy Ata Sports Club με υποστηρίζει επίσης σε αυτό το θέμα. Η Τουρκία αποτελεί επίσης τιμή για μένα, έχει το νόημα της ευτυχίας. Κολύμπι όχι μόνο στη ζωή μου, στην επιχειρηματική μου ζωή νομίζω ότι εκπροσώπησα την Τουρκία. Δημοσίευσα ένα βιβλίο που περιγράφει τις τελευταίες μου περιπέτειες κολύμβησης. Το βιβλίο μου αφορά την υπέρβαση των ορίων μας και την υπέρβαση των φόβων μας. Αυτό το βιβλίο έχει ακουστεί επίσης σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθώ να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και τις τουρκικές γυναίκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο », είπε.

“Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ στο UNDISCOVERD ΕΠΙΤΕΥΧΕΙ”

Ο Kayadelen, ενώ ενημέρωσε για τα επιτεύγματά του παγκοσμίως, δήλωσε ότι ο στόχος των μεγαλύτερων ανεξερεύνητων μονοπατιών που ζουν πρώτα κολυμπούν για λογαριασμό της Τουρκίας.

Ο κάτοχος του δίσκου μίλησε ως εξής:

«Πέρασα το Αγγλικό Κανάλι με μια ομάδα. Ολοκλήρωσα το Βόρειο Κανάλι, την πιο δύσκολη πορεία του κόσμου, με μια ομάδα. Πέρυσι κολύμπησα από το νησί Ρόμπεν στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, σε μια επικίνδυνη περιοχή με υπέροχα λευκά. Επίσης, το πρώτος Τούρκος που διέσχισε αυτήν τη διαδρομή. Αυτό διήρκεσε 2,5 ώρες και κολύμπησα σε κρύο νερό 12 βαθμών. Μου έδωσε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια να κάνω όλα αυτά τα πράγματα, φυσικά. Οι επόμενοι στόχοι μου είναι φυσικά πολύ μεγάλοι. Πέρσι κολυμπήσαμε στο Peace Trail ως ομάδα. Ήμασταν στην πρώτη ομάδα στην Τουρκία και 100 χιλιόμετρα αντιμετωπίζουμε. Σκοπεύω να κολυμπήσω, αυτό το είδος για λογαριασμό καλών έργων για λογαριασμό της ειρήνης και της υγείας. Έχω επίσης μια μεγαλύτερη στόχευση. Έτσι, η πανδημία πέρασε το νησί Manhatten αλλά δεν το έκανε. Θέλω να περάσω το νησί της Αγίας Αικατερίνης. Αυτό θέλω να κάνω μεγάλες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο ξανά. Πριν από 2 χρόνια, συμμετείχα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κολύμπησα 10 χιλιόμετρα και Σκοπεύω να συμμετάσχω ξανά. Να πραγματοποιήσουμε πρώτους εκ μέρους της Τουρκίας. Δουλεύω επίσης για αυτό. Ας ελπίσουμε ότι, όταν τελειώσει η πανδημία, θα επιτύχουμε πολύ καλύτερη δουλειά και θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “

“ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΡΟΥ”

Η Deniz Kayadelen δήλωσε ότι ήθελε να ολοκληρώσει το αγγλικό κανάλι μόνη της, όπου συνήθιζε να κολυμπάει ομαδικά, και ο άλλος στόχος της ήταν να κολυμπήσει σε αγώνες παγόνερου.

Γι ‘αυτό, ο αθλητής που έπαιζε πάγο κάλυψε την προπόνηση στο νερό, “πριν από δύο χρόνια, η Τουρκία για το πρώτο Κύπελλο πουλιών της Σμύρνης τον Δεκέμβριο έκανε. Νερό και έμοιαζε από πάγο. Είπα, ήμουν η γενική κατάταξη πρώτα, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανδρών. Φυσικά, έκανα εκπαίδευση στο κρύο νερό στο εξωτερικό, είδα ότι λειτούργησε πολύ καλά και ήμουν πολύ χαρούμενος. Εκτός από αυτό, είμαι κάτοχος ρεκόρ πεταλούδας 200 μέτρων στην ηλικία μου. Εκπροσωπώ τη χώρα μου τόσο σε αγώνες μπιλιάρδου όσο και σε ανοιχτά αγώνες μπιλιάρδου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, μπήκα στα παγωμένα νερά στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Ήταν μεταξύ 1 και 3 βαθμών. Υπήρχαν πάγοι πάγου παντού. Θέλω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και τις τουρκικές γυναίκες σε αυτά τα παγωμένα νερά αγώνες. Θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε αγώνες πάγου το αργότερο και θα κολυμπήσω εκ μέρους του αθλητικού συλλόγου Bakırköy Ata. Επιθυμώ με τύχη. Επειδή το κολύμπι σε αυτά τα παγωμένα νερά Απαιτεί πολλή προπόνηση. Απαιτεί μεγάλη ψυχική αντοχή. Αξιολογώ αυτήν την πανδημία διαδικασία με αυτόν τον τρόπο. Να είστε και οι δύο διανοητικοί. Διαλογίζομαι αργά, καθώς επίσης ενισχύω την ασυλία μου κάνοντας προπόνηση στο χιόνι και τον πάγο και προετοιμάζοντας τον εαυτό μου για το κρύο. Ας ελπίσουμε ότι όχι μόνο στην Τουρκική τουρκική γυναίκα και στην πισίνα και στο ανοιχτό νερό αγώνα ταυτόχρονα με τον πάγο θα αντιπροσωπεύει αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό “, είπε.

Source