Η πρόβλεψη του Κοτσώνη για το ντέρμπι | … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κοτσώνης μίλησε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου “Ανόρθωση” – “ΑΠΟΕΛ”.

Μιλώντας στην SuperSport Fm, ο Κοτσώνης δήλωσε αρχικά ότι «υπήρχαν σπουδαίοι ξένοι εκείνη την εποχή, αλλά και εξαιρετικοί Κύπριοι όταν έπαιζα για την Ανόρθωση». Συνδύασαν προσωπικότητες χωρίς να λένε ότι δεν έρχονται καλοί ξένοι τώρα. Οι καιροί αλλάζουν, οι Κύπριοι πρέπει να επιβιώσουν! Τώρα τα χρήματα που δίνονται στους παίκτες είναι απίστευτα, γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι θέλουν να γίνουν παίκτες. Στην εποχή μας θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που πήρατε για να διαχειριστείτε τη ζωή σας για να είστε καλοί. Μέχρι τότε. “

Σημείωσε επίσης ότι είναι “ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με τεράστια χαρακτηριστικά. Το κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος τους στην Ευρώπη, προγραμματίζονται μεγάλοι αγώνες. Επιπλέον, αυτές οι ομάδες έχουν μάθει να τρέφονται με τίτλους, think Πιστεύω ότι το κύπελλο είναι περισσότερο για αυτούς από το να πηγαίνει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Το κύπελλο αλλάζει ιστορία, οι άνθρωποι ξεχνούν αν δεν έχετε καλή απόδοση στο πρωτάθλημα. Ετσι νιωθω. “Φυσικά, οι ομάδες βλέπουν την Ευρώπη!”

Όσο για την Ανόρθωση, όπου έπαιξε, του ζητήθηκε να σχολιάσει ότι η ομάδα έχει πολλά χρόνια για να κερδίσει ένα κύπελλο, είπε, προσθέτοντας ότι «όταν μια μεγάλη ομάδα συνηθίζει στα κύπελλα, χρειάζονται χρόνια για να κερδίσει ξανά, δεν είναι θετικό . Οι άνθρωποι απαιτούν, θέλουν τίτλους, αλλά δεν είναι εύκολο να πάρεις τίτλους με την πάροδο του χρόνου, όπου έρχονται δυσκολίες, απαιτείται προσοχή, καλή διαχείριση, κύπελλα. Ίσως σε μερικά παιχνίδια η απόδοση της “Ανόρθωσης” φταίει, և ο αγώνας πρωταθλήματος χάθηκε. Οι συγκυρίες παίζουν επίσης ρόλο. Φέτος, διατηρώντας μηδέν στην άμυνα, δυσκολεύτηκε να πετύχει γκολ. Είναι μια ισχυρή ομάδα, αλλά ήταν κυνικοί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά σε περίπτωση αποτυχίας, οι ευθύνες μοιράζονται μεταξύ των παικτών και του προπονητή. Αυτός είναι ο Timur με τα υπέρ και τα κατά του. “Ίσως ορισμένοι παίκτες δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι αυτός είναι ο Τιμόρ.”

Προβλέποντας τον αγώνα, είπε ότι “θα μιλήσω λίγο συναισθηματικά, θα πω ότι η” Ανόρθωση “θα κερδίσει 1-0.”

Source