Η πρόκληση του Γενικού Γραμματέα POED για τους εκπαιδευτικούς. Εκπαίδευση εξ αποστάσεως από το σχολείο, μην πάρετε το φορητό υπολογιστή σας

Ενοχλημένος από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών, ο Γενικός Γραμματέας του POED Χάρις Χαραλάμπους επανεμφανίζεται.

Σε μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα σήμερα, κάλεσε το υπουργείο να διευκρινίσει εγκαίρως τι θα συμβεί με το άνοιγμα των σχολείων, για να δικαιολογήσει οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει ή σκοπεύει να λάβει.

Σε ένα σημείο, στην πραγματικότητα, σημειώνει ότι εάν το υπουργείο τελικά ανακοινώσει ότι στις 7 Ιανουαρίου, teachers 8, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρίσκονται σε σχολεία χωρίς μαθητές, վի θα πραγματοποιηθεί βιντεοδιάσκεψη από το εκπαιδευτικό ίδρυμα, ο δάσκαλος δεν θα πρέπει να λάβει την προσωπική του ηλεκτρονική έκδοση. Υπολογιστής Με αυτόν τον τρόπο, σημείωσε ότι «θα υπάρξει έλλειψη τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία και στις υποδομές τους».

Αποστολή ως έχει:

“ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΤΟ ΕΤΟΣ

Εάν ο Υπουργός Παιδείας και Επιστημών επιμένει և λάβει απόφαση να ανακοινώσει επίσημα ότι στις 7 Ιανουαρίου և όλοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρίσκονται σε σχολεία, χωρίς μαθητές, և η ηλεκτρονική μάθηση θα πρέπει να πραγματοποιείται από το σχολείο, τότε νομίζω ότι κανένας συνεργάτης δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει το προσωπικό. Η / Υ:

Κάντε e-learning στο σχολείο με κάθε τρόπο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα επιλυθεί η ανεπάρκεια του τεχνολογικού εξοπλισμού και της υποδομής των σχολείων.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να διευκρινιστεί αμέσως στο Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών ότι θα δοθεί άδεια σε εκείνους τους δασκάλους που απαιτείται να φροντίζουν παιδιά κάτω των 15 ετών στο σπίτι, καθώς το σχολείο θα κλείσει για τους μαθητές βάσει διατάξεων.

Το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει επίσης να στείλει αντικαταστάσεις στις 7-8 Ιανουαρίου για να παρέχει εξ αποστάσεως μάθηση από το σχολείο ή να επιτρέψει στους πληγέντες δασκάλους να κάνουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το σπίτι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών θέλει να εφαρμόσει κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, περιμένουμε να παρέχει έγκαιρες οδηγίες για να εξασφαλίσει ότι η σχολική διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι.

“Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι θεωρώ ακατανόητη, επικίνδυνη τη διάκριση που έκανε το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών και αναφέρεται μόνο στην παρουσία μαθητών προσχολικής ηλικίας στα σχολεία στις 7 και 8 Ιανουαρίου.”

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ

Δημοσιεύτηκε από τον Charis Charalambous το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου

Source