“Η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση είναι δυνατή με την ασφαλή πολιτική της χώρας”

Η EMU-SEN τόνισε ότι «Η Βόρεια Κύπρος μπορεί να μετατραπεί σε ασφαλή περιοχή χωρίς το Covid-19 και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε την πρακτική της ασφαλούς χώρας μετά την 1η Ιουλίου.

Στη γραπτή δήλωση της ένωσης, υποστηρίχθηκε ότι η αποτυχία να ξεκινήσει η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση οφειλόταν στις κυβερνητικές πολιτικές και είπε: «Το Συμβούλιο των Υπουργών πρόσφατα αποφάσισε για τα μαθήματα υποβολής αιτήσεων και την πρακτική άσκηση των αποφοίτων φοιτητών να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο. Επιπλέον, αποφάσισε ότι η διδασκαλία θα είναι 40% online και 60% πρόσωπο με πρόσωπο. Μια παρόμοια απόφαση ελήφθη για το Φθινόπωρο, αλλά δεν μπορούσε να εφαρμοστεί. ” συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις.

έμβλημα69

Στη δήλωση, η οποία υπογράμμισε ότι μια ασφαλής χώρα χωρίς το Covid-19 μπορεί να δημιουργηθεί με τον τερματισμό της τοπικής μετάδοσης, την απομόνωση των εισόδων στη χώρα και τον εμβολιασμό ομάδων κινδύνου, «Είναι δυνατόν να εφαρμοστεί το 40% στο διαδίκτυο και το 60% πρόσωπο με πρόσωπο αντιμετωπίζετε την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της ΤΔΒΚ υπό τις σημερινές συνθήκες; Αυτή η απόφαση μπορεί να εφαρμοστεί εάν τερματιστεί η τοπική μετάδοση, διασφαλιστεί η ασφαλής είσοδος στη χώρα και οι εκπαιδευτικοί και όλες οι επικίνδυνες ομάδες εμβολιάζονται. ” Είπε.

Δηλώνοντας ότι η τοπική μόλυνση εξακολουθεί να μην μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο και ότι ακόμη και ένα κλείσιμο 3 εβδομάδων δεν έχει τελειώσει τη μόλυνση, η βάση της εκπαίδευσης πρόσωπο με πρόσωπο είναι: Επαναλήφθηκε ότι ολοκληρώθηκε η ολοκλήρωση και ο έλεγχος της τοπικής μετάδοσης, η παροχή καραντίνας και ελεγχόμενων εισόδων και ο εμβολιασμός όλων των ομάδων κινδύνου και εκείνων που θα εργαστούν ενεργά στην εκπαίδευση.

«Η εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο είναι δυνατή, αλλά η πολιτική για την ασφαλή χώρα πρέπει να εφαρμοστεί αποφασιστικά και οι απαραίτητες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται το νωρίτερο. Διαφορετικά, η ευκαιρία που χάθηκε την περίοδο του φθινοπώρου 2020 θα χαθεί στην επόμενη περίοδο »

Source