“Η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση είναι δυνατή με την ασφαλή πολιτική της χώρας”

DAÜ-SEN, “Βόρεια Κύπρος ΚορωνοϊόςΥποστήριξε ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε την πρακτική της ασφαλούς χώρας μετά την 1η Ιουλίου, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε ασφαλή περιοχή.

Στη γραπτή δήλωση της ένωσης, υποστηρίχθηκε ότι η αποτυχία να ξεκινήσει η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση οφειλόταν στις κυβερνητικές πολιτικές και είπε: «Το Συμβούλιο των Υπουργών πρόσφατα αποφάσισε για τα μαθήματα υποβολής αιτήσεων και την πρακτική άσκηση των αποφοίτων φοιτητών να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο. Επιπλέον, έχει αποφασίσει ότι η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι 40 τοις εκατό online και 60 τοις εκατό πρόσωπο με πρόσωπο. Παρόμοια απόφαση ελήφθη για το Φθινόπωρο, αλλά δεν μπορούσε να εφαρμοστεί ».

Στη δήλωση, η οποία υπογράμμισε ότι μια ασφαλής χώρα χωρίς το Covid-19 μπορεί να δημιουργηθεί τερματίζοντας την τοπική μετάδοση, απομόνωση των εισόδων στη χώρα και εμβολιασμό ομάδων κινδύνου, «Είναι δυνατόν να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών της ΤΔΒΚ 40% σε απευθείας σύνδεση και 60 τοις εκατό εκατό τοις εκατό υπό τις σημερινές συνθήκες; Αυτή η απόφαση μπορεί να εφαρμοστεί εάν τερματιστεί η τοπική μετάδοση, διασφαλιστεί η ασφαλής είσοδος στη χώρα και οι εκπαιδευτικοί και όλες οι επικίνδυνες ομάδες εμβολιάζονται. ” Είπε.

Δηλώνοντας ότι η τοπική μόλυνση εξακολουθεί να μην μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο και ότι ακόμη και ένα κλείσιμο 3 εβδομάδων δεν έχει τελειώσει τη μόλυνση, η βάση της εκπαίδευσης πρόσωπο με πρόσωπο είναι: Επαναλήφθηκε ότι ολοκληρώθηκε η ολοκλήρωση και ο έλεγχος της τοπικής μετάδοσης, η παροχή καραντίνας και ελεγχόμενων εισόδων και ο εμβολιασμός όλων των ομάδων κινδύνου και εκείνων που θα εργαστούν ενεργά στην εκπαίδευση.

«Η εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο είναι δυνατή, αλλά η πολιτική για την ασφαλή χώρα πρέπει να εφαρμοστεί αποφασιστικά και οι απαραίτητες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται το νωρίτερο. Διαφορετικά, η ευκαιρία που χάθηκε την περίοδο του φθινοπώρου 2020 θα χαθεί στην επόμενη περίοδο »

.Source