“Η πρόταση των οικονομικών οργανώσεων γίνεται αποδεκτή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων (RES-BİR), Salih Kayım, συνδέθηκε με τα Κύρια Νέα που ετοίμασε και παρουσίασε ο İrfan Batu στο Cyprus Post TV και ο Υπουργός Υγείας. Αλί Πίλι και ο υφυπουργός του, Ali Çaygür, αξιολογώντας την πρόταση της πλατφόρμας των οικονομικών οργανισμών, «Εάν υπάρχει πλήρες κλείσιμο στην ημερήσια διάταξη, πρέπει να επιβληθεί μερική απαγόρευση κυκλοφορίας» και είπε «Η πρόταση των οικονομικών οργανισμών είναι απαράδεκτη».

“ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΜΕΑ;”

Υπενθυμίζοντας ότι οι χώροι ψυχαγωγίας έχουν ήδη κλείσει για 1 μήνα, τα εστιατόρια και οι καφετέριες είναι κλειστά μετά τις 22.00, ο Kayım είπε, «Η προτεινόμενη διαδικασία έχει ήδη δοκιμαστεί και δεν ήταν επιτυχής. Ποιο είναι το νόημα να επεκταθεί αυτό περισσότερο και να τεθούν οι τομείς σε προβλήματα; ” ερωτηθείς.

“ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΗΝ ΣΚΕΨΟΥΜΕ ΜΑΣ”

Λέγοντας «Εάν πιστεύεται ότι το κλείσιμο είναι η λύση, θα πρέπει να κλείσει εντελώς για 14 ημέρες», δήλωσε ο Kayım, «Οι οικονομικοί οργανισμοί μιλούν χωρίς να σκέφτονται άλλους τομείς. Απολύτως απαράδεκτο. Σκέφτονται μόνοι τους », τονίζοντας ότι οι προτάσεις οικονομικών οργανώσεων θα καταστρέψουν τα εστιατόρια.

“Θέλουμε οι χώροι μας να παραμείνουν ανοιχτοί”

Λέγοντας ότι η στάση του RES-BİR είναι σαφής, ο Kayım είπε, «Το Υπουργείο Υγείας έχει θεσπίσει κανόνες. Ακολουθούμε αυτούς τους κανόνες. Λέμε ότι αν δεν ταιριάζουν, μπορούν να κλείσουν. Θέλουμε να ελέγχουμε. Συνεπώς, θέλουμε οι χώροι μας να παραμένουν ανοιχτοί », είπε.

.Source