Η πρώτη εξέταση του αντιπρύτανης που διορίστηκε από τον διαχειριστή: Οι μαθητές ρώτησαν, έτρεξαν και έτρεξαν

Ο Mehmet Naci İnci, ο οποίος διορίστηκε ως αντιπρύτανης από τον Melih Bulu, τον διαχειριστή του πανεπιστημίου Boğaziçi, ήρθε στους φοιτητές που ήταν καθήκοντες μπροστά από το πρύτανη.

Οι μαθητές είπαν: «Πόσοι από τους συναδέλφους σας, οι μαθητές σας διαμαρτυρήθηκαν, πώς το δεχτήκατε, όταν είχατε υπό κράτηση φοιτητές, όταν συνελήφθησαν δεκάδες άνθρωποι, ενώ 51 από τους μαθητές σας συνελήφθησαν υπό κράτηση, νιώθω ντροπή? Έφυγε αφήνοντας τις ερωτήσεις του αναπάντητες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η soL, η ίδια η İnci ζήτησε αυτήν την αποστολή. Στέλνοντας ένα e-mail στους ακαδημαϊκούς του İnci, μέλος της σχολής του Τμήματος Φυσικής, “Να διατηρεί ανοιχτά τα κανάλια επικοινωνίας με τη διοίκηση, να προστατεύει νέους ακαδημαϊκούς, έτσι ώστε η εκπαίδευση και η έρευνα να μην σταματούν“Έμαθε ότι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Το 2018, παρατηρήθηκε ότι ο Mehmet Naci İnci, ο οποίος ήταν μάρτυρας γάμου μαζί με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου mailsmail Kahraman, τον βουλευτή του AKP Ömer Faruk Öz και τον Γενικό Διευθυντή A Haber, Abdülhalik Çimen, έκλεισαν επίσης τον λογαριασμό Twitter. Η cinci γιόρτασε το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως τζαμί στο λογαριασμό της στο Twitter και μοιράστηκε το μήνυμα “86 χρόνια λαχτάρας έχει τελειώσει”.

.Source