Η πρώτη σελίδα σήμερα (17/4). Πατήστε և online

Η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Δίωξη 12 ατόμων Συμπεράσματα της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση ανηλίκων Στυλιανού πολιτογραφίες, στην ενδιάμεση έκθεσή του, το χάσμα στις θέσεις των μερών στο ΚυπριακόΑμέσως πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης, η παρέμβαση της Τουρκίας σε τάξεις ουρανίου ουρανίου στα κατεχόμενα εδάφη είναι ένα από τα θέματα που καλύπτονται σήμερα από τις εφημερίδες.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. Σήμερα τα κύρια θέματα της σύντομης ηλεκτρονικής πολιτικής-οικονομικής πύλης είναι:

  1. Η οικονομία “τρέμει” από την ανάπτυξη του COVID – 19 περιπτώσεις
  2. 7,7 εκατομμύρια ευρώ για θερμομόνωση, φωτοβολταϊκά, ηλιακά
  3. HR – Ψάχνετε για δουλειά; Άνοιξαν περισσότερες από 1.000 θέσεις στη χώρα
  4. Σύντομη συζήτηση. Ποιος είναι υπεύθυνος για τη μη μεταρρύθμιση;
  5. Ποιος είναι ποιος? Θεόδωρος Κριγκού – Πρόεδρος του ΕΤΑΠ
  6. Εκτίμηση. Πόσα ευρώ πληρώνουν οι ευρωπαϊκές χώρες ανά ώρα;

ΜΙ: “Uth Wisdom” «Ξεχάστε το Πάσχα ξανά φέτος», έγραψε στον τίτλο του, «Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι κόκκινα և Οι προβλέψεις του Πάσχα βρίσκονται ξανά στα μπαλκόνια. Αλλού, γράφει ότι οι απειλές εναντίον του ψεύτικου κράτους εξαπολύθηκαν από τον Τούρκο Πρόεδρο λόγω της απόφασης του “Συνταγματικού Δικαστηρίου” σχετικά με τα μαθήματα συνταγματικού ουρανίου, αναφερόμενη στις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής του T / C M. Άκιντσι. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει για την ποινική δίωξη 12 ατόμων που αποφάσισε ο Γενικός Εισαγγελέας στην περίπτωση ανηλίκων Στυλιανού.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. Τα σημερινά κύρια θέματα της διαδικτυακής πύλης ξένων ειδήσεων είναι:

  1. Πότε θα πάμε στο γήπεδο, և πότε θα βγάλουμε τη μάσκα;
  2. Κοινοβουλευτικό 1985 Το DIKO σαρώνει և αφήνει το ΑΚΕΛ τρίτο μέρος
  3. Σύντομα η επεξεργασία ναρκωτικών στην Κύπρο. Πώς θα γίνει;

ΜΙ: “Πολίτης” στο κύριο θέμα. “Και οι 12 ήταν ανεύθυνοι για το θάνατο του Αγίου Στυλιανού”, έγραψε για την ποινική δίωξη του πατέρα του Στυλιανού, αξιωματούχων του ΥΚΕ, αστυνομικών και άλλων. Αλλού, σημειώνει, το κυπριακό πρόβλημα γεφυρώνει το χάσμα λίγο πριν από το συνέδριο 5 + 1. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει για μια νέα συμφωνία μεταξύ KEDIPES και Altamira.

“Φιλελεύθερος” Η «Γνωστοποίηση Ζωγραφικής για την Κυβέρνηση» γράφει στο κύριο θέμα της ότι περισσότερα από τα μισά εκδοθέντα διαβατήρια είναι παράνομα για επενδυτές και συγγενείς. Αλλού, αναφέρει ότι ο Βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου επισκέφθηκε την Κύπρο το 1949 και έφυγε για 14 χαλούμ. Αλλού, γράφει, δύο πύργοι σχεδιάζονται να χτιστούν δίπλα στο πρώην Hilton στη Λευκωσία.

ΜΙ: “Αυγή” Κάτω από τον τίτλο “Το ΔΗΣΥ μετέτρεψε το κράτος σε προεκλογικό του μέρος”, το κύριο θέμα του είναι ότι οι υπουργοί περπατούν ως αξιωματούχοι του κόμματος, ενώ το κρατικό αυτοκίνητο μεταφέρει φυτά με το λογότυπο του ΔΗΣΥ στα σχολεία. Αλλού αναφέρει ότι το ΑΚΕΛ τίμησε τον Σωτήρη Καϊάφα և Τάκη Λύρα. Γράφει για τη νέα τουρκική παρέμβαση για τα νέα μαθήματα ουρανίου, τη θύελλα αντιδράσεων από τους Τουρκοκύπριους.

αγγλική γλώσσα Cyprus Post Το «τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε» γράφει στο κύριο θέμα του ότι θα υποβληθεί ποινική υπόθεση εναντίον 12 ατόμων στην περίπτωση του ανηλίκου Στυλιανού. Αλλού, σημειώνει ότι πάνω από το 50% των εξαιρετικών πολιτογράφησης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «παράνομης» ΚΕΠ, σύμφωνα με την Εξεταστική Επιτροπή. Γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε την Planty-Aeroponics Mediterranean Ltd στο Pematizenos, Psematismenos, την Παρασκευή για να καλέσει τους νέους να ασχοληθούν με τη γεωργία.

“Η Κύπρος Συμμετέχει Τεχνολογικές Εταιρείες για την Ίδρυση Κέντρου Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών” είναι ο τίτλος ειδήσεων που δημοσιεύθηκε από την αγγλική γλώσσα Financial Mirror εβδομαδιαία λέγοντας, “Δημιουργία ψηφιακού κέντρου” Αλλού, λέει, οι προγραμματιστές ταξιδιών βλέπουν την επανάληψη του τουρισμού. Δημοσιεύει επίσης άρθρο σχετικά με καταθέσεις σε μετρητά σε τράπεζες.

Source