Η πρώτη σελίδα του σήμερα. Πατήστε և online

Οι πενταμερείς στο Κυπριακό, όταν և πότε θα συμβεί, όπως as προπαρασκευαστικές διαδικασίες, η μείωση των περιπτώσεων κοροναϊού σε λιγότερο από 100 μετά από τρεις μήνες, είναι:

ΜΙΚΡΟΣ:Σήμερα τα κύρια θέματα της σύντομης ηλεκτρονικής πολιτικής-οικονομικής πύλης είναι:

1 / Αυστηρή επιστολή μέσω ιδιοκτητών Μπαρ / μπουφέ Δικηγόρος στα Ιωάννινα

2 / Πώληση ακινήτων σε ελάχιστο επίπεδο 5 ετών τον Ιανουάριο / ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για EUS από τις 3/2014 / Μειωμένοι δικαιούχοι

Αλήθεια”

Υπό τον τίτλο “Νόμος της πυρκαγιάς στο κοινοβούλιο αύριο”, γράφει ότι η ημερήσια διάταξη της συνόδου ολομέλειας του Κοινοβουλίου περιλαμβάνει ένα σχέδιο οικονομικής βοήθειας στους ιδιοκτήτες ακινήτων που καταλαμβάνουν οι Τούρκοι. Σημειώνει ότι για να βρει χρήματα, παρέχεται επένδυση 0,40% σε μεταβιβάσεις μετοχών ακινήτων. Αλλού γράφει ότι στο θολό τοπίο είναι πενταδιάστατο, γιατί κανείς δεν ξέρει ακόμα πότε και πού θα λάβει χώρα. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει ότι το ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης υποθέσεων στα δικαστήρια σχεδιάζεται να εφαρμοστεί πολύ σύντομα.

ΕΚΠΤΩΣΗ:Τα κύρια θέματα της πύλης ειδήσεων σήμερα είναι:

1 / Θέλουν ένα αργό ξεκλείδωμα ώστε να μην υποφέρουμε όπως η Ελλάδα

2 / “Ανοίξτε” τα κόκκινα αρχεία պահ Κρατώντας τον Παπασταύρου στο κοινοβούλιο

3 / Θυμήθηκαν τη σκουριασμένη αυτονομία της Πυροσβεστικής στο κοινοβούλιο

“Ο πολίτης” Υπό τον τίτλο «Κλήση μιας μικρής, μεγάλης διαπραγματευτικής ομάδας», γράφει ότι την Τετάρτη, μια ομάδα συνταγματικών εμπειρογνωμόνων και μια μικρή ομάδα διαπραγματευτών θα πάει στην κατοικία του Προέδρου για τρίτη φορά για να προετοιμαστεί για ορισμένα σενάρια. Αλλού γράφει ότι τρεις μήνες αργότερα αναφέρθηκε ένας διψήφιος αριθμός ασθενών. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει ότι ο δήμαρχος της Πάφου για άλλη μια φορά έλαβε φωτιά απουσία από όλα τα μέλη της επιτροπής προσφύγων σε σχέση με την περιουσία των Τουρκοκυπρίων στην πόλη του.

“Φιλελεύθερος” Στην επικεφαλίδα “Τρία αρχεία βίας”, γράφει ότι υποβάλλονται στην Κύπρο ποινικές υποθέσεις τριών υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών αθλητών, ενώ αναμένεται να αποτελέσουν το αντικείμενο νέων παρόμοιων καταγγελιών. Τώρα γίνεται λόγος για συμμετοχή ατόμων στο θέατρο καθώς αυξάνονται οι αναφορές για τέτοια περιστατικά. Αλλού, γράφει, οι συνταξιούχοι ανησυχούν για το εμβόλιο AstraZeneca. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει ότι η αστυνομική υπηρεσία εγκλήματος στον κυβερνοχώρο διερευνά περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας σχεδόν κάθε μέρα.

“Αυγή” Κάτω από τον τίτλο «Όλα είναι ανοιχτά για το Pentamer στο Κυπριακό», γράφει ότι ο ΟΗΕ αναζητά νέες ημερομηνίες για το άτυπο Pentamer, που θα γινόταν στις 1-3 Μαρτίου. Αλλού, γράφει, ζητείται από μια νεαρή μητέρα να αναστείλει μια δικαστική απόφαση, να ζητήσει να παραδοθεί αμέσως ο ανήλικος γιος της στον πατέρα της και να μεταφερθεί στην Αμερική. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει ότι οι ηλικιωμένοι ανησυχούν για το εμβόλιο AstraZeneca.

Αγγλική εφημερίδα Cyprus Mail Στον πυρήνα του είναι η υποχρεωτική ταχεία δοκιμή των εργαζομένων ενάντια στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματά τους. Σημειώνει ότι γνωστοί δικηγόροι υποστηρίζουν ότι η υποχρεωτική έγκαιρη δοκιμή των εργαζομένων είναι αντισυνταγματική. Αλλού αναφέρεται στο τουρκικό τηλεοπτικό δράμα “Once in Cyprus” το 1963. Σύμφωνα με τα στοιχεία των ενδοκοινοτικών συγκρούσεων, σημειώνοντας ότι προκαλεί αναταραχές στα κατεχόμενα εδάφη. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει ότι για το Κυπριακό, πότε και πού θα επιστρέψουν οι Πενταμερείς παραμένουν άγνωστοι.

Καθημερινά καθημερινά οικονομικά

“Ελπίζουν για μια χειμερινή πώληση ανοιξιάτικων παραγγελιών”, γράφει, προσθέτοντας ότι οι καταστηματάρχες, άλλοι παράγοντες της αγοράς, βλέπουν το άνοιγμα του λιανοπωλητή ως σωτηρία και αναμένουν να δουν τις πωλήσεις να βελτιώνονται τις επόμενες ημέρες. Αλλού, αναφέρεται στο άνοιγμα της Κύπρου στο Ισραήλ. Σε ένα άλλο τεύχος, γράφει ότι η διαδικασία δημιουργίας «κακής τράπεζας» στην Κύπρο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Source