Η πρώτη «υποψήφια χώρα» για Ρώσους τουρίστες βρέθηκε στην επείγουσα αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων έναντι της Τουρκίας

Η πτήση ναύλωσης της Ρωσίας προς την Τουρκία, ενώ συνεχίζει τις επιπτώσεις της στάσης για 1,5 μήνα, Συμμετάσχετε στους τουρίστες που περιμένουν ανυπόμονα την αναζήτηση του «εναλλακτικού προορισμού έκτακτης ανάγκης» του Μαΐου στην ημερήσια διάταξη.

Σε μια έκθεση στο Rossiyskaya Gazeta, το επίσημο όργανο μέσων μαζικής ενημέρωσης της ρωσικής κυβέρνησης, αναφέρεται ότι η Αίγυπτος ξεχωρίζει ως εναλλακτικός υποψήφιος αυτή τη στιγμή.

Όλες οι πτήσεις προς την Αίγυπτο σταμάτησαν με την υποψία ότι το ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο, το οποίο έπεσε στη χερσόνησο του Σινά το 2015, πέφτει με βόμβα. Σεντ Συνολικά 224 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος, πέθαναν στο αεροπλάνο Metrojet, το οποίο απογειώθηκε από το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου για να πάει στην Αγία Πετρούπολη και συνετρίβη λίγο μετά. Η Ρωσία επέτρεψε μόνο πτήσεις προς Κάιρο το 2018 και δεν παραχωρήθηκαν άδειες ναύλωσης στα θέρετρα της Αιγύπτου.

Τώρα η αγορά αναμένεται να ξαναρχίσει απευθείας πτήσεις με τους Sharm El Sheikh και Hurghada.

Πριν από μια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι η εναέρια κυκλοφορία μεταξύ Ρωσίας και αυτών των θέρετρων θα μπορούσε να ξαναρχίσει στο εγγύς μέλλον.

Οι ειδικοί δηλώνουν ότι εάν η ρωσική κυβέρνηση αποφασίσει να ξεκινήσει τα ταξίδια, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εκδρομές τους στην Αίγυπτο εντός μιας εβδομάδας.

Τονίζεται ότι ένα «γρήγορο άνοιγμα» μπορεί να έρθει στην ημερήσια διάταξη, καθώς ο ημερήσιος αριθμός κρουνοϊών στην Αίγυπτο είναι κάτω από 900.

Η Αίγυπτος, ένα μέρος των τουριστών δεν μπορεί να πάει στην Τουρκία “απαγορευμένη περίοδος” και μπορεί να φιλοξενήσει και τις δύο διακοπές του Μαΐου, αλλά η ποιότητα των υπηρεσιών που πρέπει να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, σύμφωνα με ειδικούς δεν είναι ήδη δυνατή λόγω και των δύο υπερβολικών θερμών.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι τουρίστες είναι επίσης διαθέσιμοι για τις διακοπές του Μαΐου, η Τουρκία, η Βουλγαρία και η Κύπρος προσπαθούν να αγοράσουν.

Όταν τελικά η ασύγκριτη χωρητικότητα της Τουρκίας είδε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις, όταν παραμένουν εγχώριοι τουριστικοί προορισμοί και στα δύο μέρη, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την αύξηση των τιμών, εκατοντάδες χιλιάδες ρωσικές διακοπές Μαΐου στα σπίτια τους αντί της Τουρκίας, θα αναθεωρήσουν πιο έντονα.

13.4.2021

Source