Η πτήση θα συνεχίσει μεταξύ Ινδίας προς Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 Ιανουαρίου, ΗΒ προς Ινδία από 8 Ιανουαρίου, λέει ο υπουργός Αεροπορίας

Νέο Δελχί, οι πτήσεις μεταξύ Ινδίας και Ηνωμένου Βασιλείου θα ξαναρχίσουν από τις 6 Ιανουαρίου, ενώ εκείνες από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ινδία θα ξαναρχίσουν από τις 8 Ιανουαρίου, Υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας Hardeep Singh Puri είπε το Σάββατο.

Τον περασμένο μήνα, αυτές οι υπηρεσίες τέθηκαν σε αναστολή για να σταματήσει η εξάπλωση ενός μεταλλαγμένου στελέχους Covid-19 που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε ένα tweet, ο υπουργός είπε: “Ινδία προς Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 Ιανουαρίου 2021. Ηνωμένο Βασίλειο προς Ινδία από τις 8 Ιανουαρίου 2021. 30 πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα. 15 από την Ινδία και τους βρετανικούς αερομεταφορείς.”

“Αυτό το πρόγραμμα ισχύει έως τις 23 Ιανουαρίου 2021. Περαιτέρω συχνότητα θα καθοριστεί μετά από έλεγχο.”

Σε ένα άλλο tweet, είπε: “Θα ληφθούν όλες οι προφυλάξεις για την υγεία. Έχουν εκδοθεί SOP από το @MoHFW_INDIA. Οι επιβάτες θα δοκιμαστούν τόσο πριν την επιβίβαση όσο και κατά την άφιξη στην Ινδία. Οι λεπτομέρειες επισυνάπτονται παρακάτω. Αυτά ισχύουν έως τις 30 Ιανουαρίου 2021.”

Αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, διέκοψαν τις πτήσεις προς το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το νέο μεταλλαγμένο στέλεχος Covid-19.

Διαφήμιση


ο εναιώρημα ξεκίνησε από τις 11.59 μ.μ. στις 22 Δεκεμβρίου.

Η αρχική απόφαση ήταν η αναστολή πτήσεων έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, μετά την αύξηση των περιπτώσεων του νέου στελέχους, αποφασίστηκε να παραταθεί η προσωρινή αναστολή πτήσεων προς και από το Ηνωμένο Βασίλειο έως τις 7 Ιανουαρίου. Πριν από την αναστολή, πάνω από 60 πραγματοποιούνται πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ινδίας.

Αεροπορικές εταιρείες όπως η Βιστάρα, Air Ινδία, Virgin Atlantic και βρετανικές Αερογραμμές εκτελούν πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Το σχέδιο της Kia Motors 2021 περιλαμβάνει 11 εκτοξεύσεις ηλεκτρικών οχημάτων but— αλλά η Ινδία μπορεί να χρειαστεί να περιμένει περισσότερο
Από την Amazon που αγοράζει την Κύπρο έως τη Γερμανία που διασώζει τη Γαλλία – εδώ είναι δέκα από τις πιο «εξωφρενικές» προβλέψεις για το 2021
Το edtech της Ινδίας σε διαγράμματα – Πώς η μετάβαση στην διαδικτυακή μάθηση σήμαινε χρήματα, αποτίμηση και χρήστες για τους χρήστες του BYJU’S, Unacademy και άλλων

.Source