Η πόλη της Κωνσταντινούπολης προωθεί πολλά έργα το 2021

Ο Δήμος Κωνσταντινούπολης προωθεί πολλά προγράμματα το 2021. – Ο κ. Παπαχριστόφη αναφέρθηκε επίσης στην έναρξη δύο πόλεων έργων στους πυρήνες της Κωνσταντινούπολης και του Προδρόμου.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τον Γιώτη Παπαχριστόφη, δήμαρχο της Πλύσης Χρυσόχου, ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς προωθεί διάφορα έργα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν τρεις τύποι έργων, όπως τα τρέχοντα, μερικά από τα οποία έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια του έτους որոշ Μερικά είναι αναμένεται να συνεχιστεί ως αστικά έργα. 2021

Σε δήλωση προς το ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαχριστόφη σημείωσε ότι τα τρέχοντα έργα περιλαμβάνουν τον εξωραϊσμό του Αρχαιολογικού Χώρου, το Δημαρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Green Polis Chrisohus, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος.

Σχετικά με αυτό, ο αρχηγός της αστυνομίας της Πόλης ανέφερε ότι το παλιό αστυνομικό τμήμα είναι ένα διατηρητέο ​​κτίριο, το οποίο θα ανακαινιστεί με εξωτερική τοιχοποιία, πόρτες, παράθυρα και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του δήμου. Αναμένεται ότι η αυλή του δήμου και του παλαιού αστυνομικού τμήματος του Π. Χρυσόχου θα βελτιωθεί με έργα αξίας 600 χιλιάδων ευρώ. Η παιδική χαρά του Πάρκου του Αγίου Ανδρόνικου, η οποία πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία σύντομα, τελειώνει.

Όσον αφορά την κατασκευή του αρχαιολογικού χώρου, σημείωσε ότι η διαδικασία αναφέρεται στον καθαρισμό, τη συντήρηση και τη δημιουργία καταφυγίων, διαδρόμων, περιφράξεων κ.λπ. καταφυγίων. Πρόσθεσε ότι τα έργα θα παρουσιαστούν, τα οποία βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, σε συνεννόηση με το Τμήμα Αρχαιοτήτων, για την έκδοση άδειας αστικής ανάπτυξης μετά την ολοκλήρωση του έργου. Ακόμα και στις τέσσερις ανασκαφικές περιοχές, φυλάσσονται από δέκα υπαλλήλους για καθαρισμό, ενώ αναμένονται νέες ανασκαφές επιτόπου, είπε.

Ο κ. Παπαχριστόφη αναφέρθηκε επίσης στην έναρξη δύο έργων αστικής ανάπτυξης στην Κωνσταντινούπολη, στο Πρόδρομο, κατά την έναρξη του τρέχοντος έτους, με την κυβέρνηση να πληρώνει τα δύο τρίτα και το ένα τρίτο των δαπανών του δήμου. Το κόστος και των δύο έργων είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ, συν ΦΠΑ βάσει της προκαταρκτικής εκτίμησης. Αυτές περιλαμβάνουν υπόγεια όλων των υπηρεσιών, εγκατάσταση νέου συστήματος παροχής νερού, αποχέτευση, προσόψεις κτιρίων βρόχινου νερού.

Τα νέα έργα Αναβάθμισης Ανάπτυξης είναι ένα έργο αναδιάρθρωσης και ομορφιάς για τις αποθήκες Lachchi Harbour Body, η πρόταση του οποίου έχει βραβευτεί, և το έργο έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2021. Οι αποθήκες συνέχισαν. Έχουν μισθωθεί στον δήμο Χρυσόστομου στην Κωνσταντινούπολη με συμβολικό ενοίκιο διακόσια ευρώ ετησίως και θα χρησιμοποιηθούν για πολιτιστικούς σκοπούς. Ο Προϊστάμενος της Ευρωπαϊκής Αλιείας χρηματοδοτήθηκε επίσης από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης Αφροδίτης Πάφου և Εταιρεία Επιτάχυνσης Εταιρείας – 335 χιλιάδες ευρώ. Ο κ. Παπαχριστόφη ανέφερε ότι το έργο επανεξοπλισμού και εξωραϊσμού αποθήκης “Diverse Sea-Culture” αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό των τουριστικών προϊόντων.

Επιπλέον, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Χρυσόστομος, ανέφερε έναν παραλιακό δρόμο που βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης. Ο προαναφερόμενος δρόμος ξεκινά από το Λαχί, περνά μέσα από την κατασκήνωση, περνά μέσα από το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, περνά μέσα από το Νατούρα μέχρι τη λίμνη. Το έργο συνεχίστηκε, βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εφαρμόζονται διαδικασίες για να ξεπεραστεί το κανονιστικό σχέδιο έτσι ώστε τα κατασκευαστικά έργα να μπορούν να συνεχιστούν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατασκευή ενός πεζοδρομίου Latsi από την Πόλη Χρυσοχούς βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ προτείνεται η άδεια για την ανακοίνωση των προτάσεων.

Όσο για την είσοδο στην Πόλη Χρυσοχούς, θα συνεχίσει να βελτιώνεται με την κατασκευή πεζοδρομίων και τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος δρόμου. Το έργο χρηματοδοτείται από τη δεύτερη φάση της ανακαίνισης της υπάρχουσας οδού Πάφου – Κωνσταντινούπολης Χρυσόστομ.

Ανέφερε ότι ευθύνη του δήμου είναι η εγκατάσταση σύγχρονου φωτισμού και παροχής νερού. Προωθείται επίσης από το Τμήμα Δημοσίων Έργων για τη βελτίωση των πεζοδρομίων προς την Πελάτουσα, του δρόμου από την Πρόδρομη προς τη Δρούσια, ενώ η επέκταση του λιμανιού του Λάτσιο βρίσκεται σε εξέλιξη και ο επιτυχημένος πλειοδότης έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει την κατασκευή του επόμενος ιστότοπος.

Ο κ. Παπαχριστόφ αναφέρθηκε επίσης στο Lachchi Apartment Park, το οποίο αναφέρεται στο ήδη εγκαινιασμένο έργο αστικής ανάπτυξης, το οποίο προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Πηγή: KYPE

Source