Η Ρωσία επεκτείνει τον κατάλογο κυρώσεων κατά πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Ρωσία επεκτείνει τον κατάλογο κυρώσεων κατά πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου

Υποβλήθηκε σημείωμα στον Βρετανό πρεσβευτή στη Μόσχα, Ντέμπορα Μπρόνερτ, ότι η «μαύρη» λίστα βρετανών πολιτών επεκτάθηκε με απαγόρευση εισόδου στη Ρωσία.

Η Ρωσία επεκτείνει τον κατάλογο κυρώσεων κατά πολιτών του Ηνωμένου Βασιλείου

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Υπουργείο Εξωτερικών της ΡωσίαςΗ ακόλουθη δήλωση έγινε στη δήλωση που έγινε από:

  • «Η βρετανική διοίκηση Aleksey Navalnıy Σε απάντηση στις εποικοδομητικές και εχθρικές ενέργειές της σχετικά με τα απαράδεκτα και αβάσιμα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, η ρωσική πλευρά αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των βρετανών πολιτών που απαγορεύονται να εισέλθουν στη χώρα μας, σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαιότητας ».

Στη λίστα κυρώσεων, “Συμμετέχει σε αντι ρωσικές κυρώσεις«Δηλώθηκε ότι συμπεριλήφθηκαν άτομα.

Η Βρετανία επέβαλε κυρώσεις στις 15 Οκτωβρίου εναντίον Ρώσων πολιτών που φέρονται να εμπλέκονται στη δηλητηρίαση από τον Ρώσο αντιφρονούντα Ναβάλνι. Τα ονόματα στη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι τα ίδια με αυτά που είχε ανακοινώσει προηγουμένως η Ευρωπαϊκή Ένωση. Διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) στη λίστα Αλεξάντρ ΜπορτίνκοφΑναπληρωτής προϊστάμενος διοίκησης του Κρεμλίνου Σεργκέι Κιριένκο, Αναπληρωτές Υπουργοί Άμυνας Πάβελ Ποπόφ και Aleksey Krivoruçko Ενώ υπάρχουν ονόματα όπως το Κρατικό Ινστιτούτο Επιστήμης και Έρευνας Οργανικής Χημείας και Τεχνολογίας συμπεριλήφθηκε.

Η Ρωσία ανταποκρίθηκε σε αυτές τις κυρώσεις με τον ίδιο τρόπο.

Άλλες ειδήσεις στο ΗΒ

.Source