Η Ρωσία μπήκε και το καθάρισε. – Balla.com.cy:

58Σε: Στο λεπτό του αγώνα στην “Αμμόχωστο”, ο Μάριος Σατσιάς εμπνεύστηκε να βάλει τη Ρωσία στο παιχνίδι και 13 λεπτά αργότερα ο Κύπριος επιθετικός τον δικαιολόγησε.
Με ένα γκολ που σημείωσε ο Παραλιμνίτης στο 71ο λεπτό, ο Ερμής άνοιξε το σκορ εναντίον της Καρμιώτισσας με το δικό του γκολ, ο Κοβάτσιτς το έκανε 2-0 στο 88ο λεπτό για τα «λάθη».

Με αυτή τη νίκη, ο Ερμής άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω στην Καρμιώτισσα և μπορεί να κοιτάξει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

11 ΟΜΑΔΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΡΜΗΣ (Μ. Satsias). Kaike, Dimitriou, Gabriel, Meira (90 + 1΄ Georgiou), Cyprus (58΄ Sindibe), Diaz, Folbrecht (85΄ Karagounis), Kova և i և, Holt, Κυριακίδης (58 ΄ Ρωσία), Kone (46 ΄ Arseni)
Στον πάγκο: Finiridis, Papatanassiou, Kaiserlidis, Παντέλ,

KARMIOTISSA (Χ. Μιχαήλ) Tumpas, Baranov, Pahipis (78a Efstatio), Romo, M. Sassi (53΄ Hatsivasili), Barkan (46΄ Komodikis), Perez, Ι. Sassi, Malekkidis, Christou), Reynolds
Στον πάγκο: Κυριακίδης, Μπουμπακάρη, Φράγκος, Σάββα, Πολύζος.

DE ELL INNER. Romo (3ος), Gabriel (3ος), Diaz / Capartis
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Διαιτητής:
Σωτηρίου Λούκας
Πρώτος βοηθός διαιτητή. Λάζαρος Τζον
Δεύτερος βοηθός διαιτητή. Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος διαιτητής. Φωτογραφία από τον Κωνσταντίνο
ΚΑΤΩ: Nicholas George Lodge
AVAR:: Μαρίνη Μιχάλη
Παρατηρητής Αργύρου Μιχάλης

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

5΄: Η Καρμιώτισσα απειλεί. Ο Kiakidis έχασε τη μπάλα από τον Romo, ο βενεζουέλας πυροβόλησε λίγο έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Kayke να κάνει ένα σκληρό κόρνερ.

15: Η σειρά να απειλήσει τον Ερμή. Ο Kovacevic έκανε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφτασε στη δεξιά πύλη του Tumba.

18: Ο Κώνος έστειλε τη μπάλα στο δίχτυ της Τούμπα, αλλά ο δεύτερος βοηθός Χαράλαμπος Γεωργίου τον έδειξε έξω από το παιχνίδι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, επιβεβαιώθηκε η ακρίβεια της απόφασης VAR.

21΄: Ο Meyra πυροβόλησε από καλή θέση, αλλά ο Tumbas ήταν στο χέρι του, χτύπησε την μπάλα σταθερά.

27΄: Μεγάλη κίνηση shot Το σουτ του Momo Sassi, ο Kaike έπεσε στα δεξιά և έκλεισε τη γωνία.

45 + 1΄: Χαρακτηριστικό του Ερμή. Ο πυροβολισμός του κώνου φάνηκε να μπαίνει, αλλά έκανε φάουλ και έφυγε από το χώρο.

56΄: Ο πυροβολισμός του Κομοδίκη πέρασε.

63΄: Ο διαιτητής Lucas Sotiriou σφύριξε ένα πέναλτι για τον Ερμή ενώ γιορτάζει τον Χριστό στο Αρσενιό, δείχνοντας ακόμη και κίτρινη κάρτα σε έναν παίκτη της Καρμιώτισσας. Το VAR τον ενημέρωσε να το δει և όταν τον είδε ξανά, αποφάσισε δίκαια να μην το αναφέρει և να ακυρώσει το κίτρινο από τον Χριστό. Η τελική απόφαση ήταν σωστή, επειδή ήταν μια απαίτηση για την μπάλα, και οι δύο παίκτες τραβούσαν.

71΄ ΣΤΟΧΟΣ. 1-0: Ο Ερμής ανοίγει τον λογαριασμό. Το κόρνερ από τα δεξιά ήταν η πρώτη κεφαλίδα του Ντίαζ, και ο Ρώσος στο δεύτερο γκολ έστειλε την μπάλα στον καθαρό.

88΄ ΣΤΟΧΟΣ. 2-0: Ο Ερμής διπλασιάζει τους στόχους του. Ο Ρώσος πέρασε την μπάλα στον Κοβάτσεβιτς, νίκησε ήρεμα τον Τούμπα.

Source