Η Σάσα Σταμάτη & ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι στο τιμόνι … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μετά την πρώτη έκπληξη, όταν η Sasa Stamati θα αναλάβει το ρόλο του οικοδεσπότη του reality show του “Battle of the Alpha Uyghurs” της Alpha, ο δεύτερος δεν άργησε να ασχοληθεί με την παρουσίαση της πραγματικότητας.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα με την «Πρώτη Έκδοση», ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο οικοδεσπότης της Μάχης των Ζευγάρια, καθώς η επιλογή του πρώτου Έλληνα πτυχιούχου στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν απόλυτη επιτυχία.

Από τη μάχη του Uyghur, τα δώδεκα ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν δοκιμές που απαιτούν δύναμη, αντοχή και θα κρίνουν εάν η σχέση τους μπορεί να διατηρηθεί. Θα πραγματοποιείται αυτοαπαίτηση κάθε εβδομάδα, η οποία θα οδηγήσει σε ψηφοφορία μέσα στην πολυτελή βίλα, και τελικά δύο ζευγάρια θα ανακοινώσουν τη διαμονή τους.

Οι Ουιγούροι δεν θα είναι διασημότητες, αλλά άνθρωποι που έχουν πολλή κίνηση στο Διαδίκτυο με τη Sasa Stamati, επικοινωνώντας μαζί τους. Φυσικά, θα υπάρξει μια τελετή, σε αυτήν την περίπτωση βραχιόλια, όπου τα ζευγάρια θα κριθούν για την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση, την επικοινωνία, τη συνεργασία και την αντοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source