“Η σήραγγα Güzelyurt και Mesarya Plain Water πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους”

Ο υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Nazim Çavuşoğlu είπε ότι η σήραγγα Güzelyurt και Mesarya Plain Water πρόκειται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.
Σύμφωνα με τη δήλωση του υπουργείου, ο υπουργός uavuşoğlu πραγματοποίησε εξετάσεις στο Güzelyurt και στη σήραγγα πεδιάδας Mesarya.
Ο uavuşoğlu έλαβε τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σήραγγα από τον Υπεύθυνο Έργων State Hydraulic Works (DSİ) Yusuf Şahin, DSİ Control Engineer Özgür Şahanoğlu, DSİ Quality Control Officer Hüseyin Kul, Makyol Construction Site Chief Alper Erdem και Tunnel Chief Yaşar Çevik.
Δηλώθηκε ότι οι εργασίες ανασκαφής της σήραγγας άρδευσης, που είναι συνολικά 5.700 μέτρα, έχουν ολοκληρωθεί έως και 4.456 μέτρα, και υπάρχει ακόμη απόσταση 1.244 μέτρων που πρέπει να ανασκαφεί, και η σήραγγα λειτουργεί, η οποία συνεχίζεται με 24 – η μέθοδος βάρδιας από 35 εργαζόμενους, έχει προχωρήσει σε καθημερινή ταχύτητα 20 μέτρων.
Ο υπουργός Çavuşoğlu περιόδευσε το εργοτάξιο με τους συνοδούς του. Ο υπουργός Çavuşoğlu, ο οποίος εισήλθε επίσης στη σήραγγα άρδευσης, πήγε στο τελευταίο σημείο που σήμερα σκάβεται στη σήραγγα μέσω της μηχανής.

banner69

Ο Çavuşoğlu είπε ότι εκτός από τις εργασίες που έγιναν για την κάλυψη των αναγκών πόσιμου και πόσιμου νερού της χώρας από το 2010, οι γεωργικές εργασίες άρδευσης συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό όσον αφορά τα έργα.
Οι υπουργοί Cavusoglu, 3 χρόνια δηλώνουν ότι, δεδομένου ότι το έργο του νερού είναι βιώσιμο μέσω της συνεχόμενης 24ωρης βάσης, το αντίστοιχο έργο με την πραγματοποίηση, “προετοιμάστηκε ως αποτέλεσμα της μεγάλης ιδέας της Τουρκίας για αυτό το έργο, το επόμενο μέγεθος ιδέας, με οικονομικά πολύ οι μεγάλες δαπάνες είναι ένα έργο που μπορεί να υλοποιηθεί “είπε.
Επισημαίνοντας ότι το κοινό απολαμβάνει την άνεση και την άνεση του πόσιμου νερού και του νερού χρήσης, ο υπουργός Çavuşoğlu είπε, “Ελπίζω ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η εργασία που γίνεται με υπεράνθρωπη προσπάθεια θα ολοκληρωθεί και οι παραγωγοί μας θα ανταποκριθούν στην αποτελεσματικότητα του νερού άρδευσης. “
Οι υπουργοί Cavusoglu, η διεθνής φάση του πρωτοκόλλου του έργου, η παροχή πόσιμου νερού των υπογραφών που φτάνουν στην αρχή του δακτυλίου της σήραγγας και υπενθύμισαν, “οφείλω τις ευχαριστίες μου στην Τουρκική Δημοκρατία. Χαιρετίζω τους εργάτες μας που έβαλαν τη ζωή τους στη ζωή του έργου σε χαρτί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργάτες και τους μηχανικούς που εργάζονται 130 μέτρα κάτω από τη γη για τις θυσίες και την αφοσίωσή τους ».
Ο Υπουργός Çavuşoğlu ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον τότε Υπουργό Γεωργίας και Δασοκομίας Veysel Eroğlu, τον τότε Πρωθυπουργό Binali Yıldırım, τον Αντιπρόεδρο Fuat Oktay και τον Υπουργό Γεωργίας και Δασών Bekir Pakdemirli για την εφαρμογή η εργασία.

Source