Η σειρά σεμιναρίων “Fine Talks” συνεχίζεται με νέους καλεσμένους

Οι νέοι προσκεκλημένοι της σειράς σεμιναρίων με τίτλο “Καλές συνομιλίες” για φοιτητές πανεπιστημίου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κύπρου θα είναι οι αρχιτέκτονες Erhan Afşaroğlu, Mustafa Afşaroğlu και Şelay Aykılıç από το Γραφείο Σχεδιασμού TS-DS.

Η σειρά σεμιναρίων που ονομάζεται «Fine TALKS» που πραγματοποιήθηκε για φοιτητές πανεπιστημίου της Αμερικανικής Σχολής Καλών Τεχνών του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κύπρου (KAU) διεξάγεται φέτος στο διαδίκτυο λόγω της πανδημικής διαδικασίας που βρισκόμαστε. Τα σεμινάρια με την ονομασία “Fine Talks”, που σημαίνει “Καλές συνομιλίες”, αποτελούνται από ανθρώπους που έχουν επιτύχει επιτυχία στους τομείς των καλών τεχνών, της αρχιτεκτονικής και της επικοινωνίας, μεταφέροντας τις επαγγελματικές τους εμπειρίες. Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας θα είναι οι ιδρυτές του TS-DS Design Office.

Η TS-DS, που υπηρετεί στους τομείς της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής αρχιτεκτονικής, είναι ένα γραφείο σχεδιασμού που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Erhan και Mustafa Afşaroğlu το 2017. Οι αδελφοί Afşaroğlu και Şelay Aykılıç συνεχίζουν το αρχιτεκτονικό τους έργο σε αυτό το γραφείο.

Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Trakya, Τμήμα Αρχιτεκτονικής, ο Erhan Afşaroğlu εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο UMO στην Κωνσταντινούπολη. Στη συνέχεια ήρθε στην οικογενειακή επιχείρηση Prestige Group ως «junior σχεδιαστής» και γρήγορα έγινε επικεφαλής του σχεδιασμού. Μερικά από τα σχέδια επίπλων που σχεδίασε κατά τη διάρκεια της εργασίας του εδώ δημοσιεύθηκαν σε παγκοσμίου φήμης χώρους σχεδιασμού. Παρακολούθησε μαθήματα έργων στο Near East University ως μερικής απασχόλησης για ένα εξάμηνο. Εργάζεται ως αρχιτέκτονας στο γραφείο TS-DS Κύπρου από το 2017.

Ο αδελφός του Μουσταφά Αφισάρογλου, ο οποίος είναι ένας από τους ιδρυτές του TS-DS, είχε το δικαίωμα να εκτίθεται στην Έκθεση Νέων Σχεδιαστών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λονδίνο για το έργο του να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Μπόρνμουθ με την πρώτη θέση. Εργάστηκε στο Foster and Partners για 2 χρόνια με την ευκαιρία αυτής της έκθεσης. Αργότερα, μεταφέρθηκε στην HLW International ως “Intermadiate Designer”. Μεταξύ των πελατών που εργάζεται εδώ είναι εταιρείες πολυμέσων και ψηφιακών εκπομπών όπως BBDO, Sky και Youtube, καθώς και η Google και η Microsoft. Εργάζεται ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων στο γραφείο TS-DS London από το 2019.

Αν και ο Afşaroğlu δεν είναι ένα από τα αδέλφια, ο Şelay Aykılıç, ο οποίος τον είδε ως αδερφή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, τους προσχώρησε το 2017. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Westminister, Τμήμα Αρχιτεκτονικής το 2014. Έχει αποκτήσει εμπειρία σε εμπορικά και οικιακά έργα στα γραφεία Lipton Plant Architects και BuckleyGrayYeoman Architecture στο Λονδίνο. Πριν ενταχθεί στο TS-DS, εργάστηκε ως μέλος της σχολής στο Girne American University για 2 χρόνια.

Οι Erhan Afşaroğl, Mustafa Afşaroğl και selay Aykılıç οι Κύπριοι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Αμερικής σε εμπειρίες επαγγελματικής ζωής και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που αναρωτιούνται μεταφέροντας τα μυστικά της επιτυχίας τους “Σεμινάριο Fine TALKS” 5 Ιανουαρίου 2021 Τρίτη 15:00 (ώρα 16:00 Τουρκία) στο Google+ Θα πραγματοποιηθεί ως ζωντανή μετάδοση στο Facebook του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Φωνή του νησιού / KAÜ

Source