Η σειρά Winter Island Winter έρχεται! Οι Serkan Çayoğlu και Pelin Karahan πρωταγωνιστούν

TelevizyonGazetesi.com / Λεπτομέρεια – Στη νέα σεζόν, οι ειδήσεις για την τηλεοπτική σειρά δεν επιβραδύνονται. Ενώ μερικοί αποχαιρετούν την οθόνη σε σύντομο χρονικό διάστημα, ορισμένες προετοιμασίες έχουν γίνει. Αφού πολλές τηλεοπτικές σειρές μεταδόθηκαν από κανάλια στην αρχή της σεζόν, ένα νέο κύμα ενθουσιασμού έρχεται τους επόμενους μήνες!

Μια νέα σειρά έχει προστεθεί στα κανάλια που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο. Λεπτομέρειες συνεχίζουν να έρχονται για το φιλόδοξο έργο που θα κινηματογραφηθεί για το TRT1. Υπάρχουν επίσης νέες εξελίξεις στη σειρά που ονομάζεται Cyprus Island Winter, για την οποία συζητήθηκε για λίγο.

Ο Serkan Çayoğlu, ο οποίος έκανε το πρώιμο φινάλε της σειράς New Life, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Pelin Karahan στη σειρά Winter Island της Κύπρου. Ο Pelin Karahan ήταν ο τελευταίος που έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Yuvamdaki Enemy, που δημοσιεύτηκε το 2018 και απομακρύνθηκε από τον αέρα στο 6ο επεισόδιο.

Η ηθοποιός, η οποία δεν ήταν στη σειρά από τότε, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη με ένα φιλόδοξο έργο. Εκτός από τους Çayoğlu και Karahan, ο Ahmet Kural είναι ένα από τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στη σειρά. Αυτά τα τρία ονόματα ήταν γνωστά στο παρελθόν, αλλά ένα άλλο όνομα που τράβηξε την προσοχή με την ισχυρή του δράση προστέθηκε στη σειρά.

Ο Devrim Saltoğlu συμμετέχει επίσης στη σειρά Winter Island Winter, σε παραγωγή της TMC Film και σε σκηνοθεσία Hakan İnan. Επιπλέον, θα παίξει το θρυλικό όνομα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, Rauf Denktaş.

Σύμφωνα με τα νέα του δημοσιογράφου Birsen Altuntaş στο tv100, οι πρόβες ανάγνωσης της σειράς όπου έγραψαν το σενάριο Emre Özdür και Başar Başaran.

Οι Tayanç Ayaydın και Miray Akay είναι από τους νεοφερμένους στη σειρά. Η περίοδος από το 1964 έως την προσγείωση το 1974 θα εξηγηθεί το χειμώνα του νησιού της Κύπρου.

Λέγεται επίσης ότι μοιάζει πολύ με τον Devrim Saltoğlu με το μακιγιάζ Rauf Denktaş.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source