Η σημερινή πρώτη σελίδα. Πατήστε և online

Τα ζητήματα της σεξουαλικής παρενόχλησης, της διαφθοράς, του Κυπριακού, της πιθανής χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων από την 1η Μαρτίου, η αναζήτηση ενοικίου κυριαρχούν στις ειδήσεις, αντανακλώνται στις πρώτες σελίδες του κυπριακού Τύπου σήμερα.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. Σήμερα τα κύρια θέματα της σύντομης ηλεκτρονικής πολιτικής-οικονομικής πύλης είναι:

1 / Γεωργικά και ζωικά προϊόντα που δεν διανέμονται στα σχολεία Ε στο EF:

2 / Επιδότηση δανείου. Αυτό που περιμένουν οι εταιρείες not δεν υλοποιήθηκαν

Εφημερίδα «Αλιτία» Η σημερινή πρώτη σελίδα με τίτλο “Averoff 4 Messages” είναι αφιερωμένη στον Πρόεδρο Α. ΔΗΣΥ. “Σε ένα άλλο τεύχος, σηματοδοτεί μια κρίσιμη εβδομάδα για ξεκούραση rest στο φυσιολογικό. Με τίτλο “Επιτροπή Ηθικής – Δημοσιονομικό Έγκλημα”, σημειώνει ότι για 300 εκατομμύρια κατηγορίες του Αντρέα Παρασού εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ανακριβείς, παραπλανητικές, φανταστικές και παραμορφωτικές.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. Τα σημερινά κύρια θέματα της διαδικτυακής πύλης ξένων ειδήσεων είναι:

1/56 Τα άλλα δύο μέρη “σφραγίδα” – Η διαδικασία προχωρά

2 / Επιδημιολόγοι. “Δεν είναι η ώρα να ανοίξουμε γήπεδα”

3 / Μεταφέρονται στην αστυνομία για κάμερες – Για χρήση

4 / Γιατί δεν συζητείται το θέμα της διπλής μάσκας στην Κύπρο;

Εφημερίδα «Πολίτης» Αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα με τίτλο “Δίνοντας πολιτική ισότητα στους Τούρκους της Κύπρου”, προσθέτοντας ότι ο Αβέρωφ Νεοφίτου “δείχνει ότι θα είμαστε σε θέση να απαλλαγούμε από την κατοχή, τα τουρκικά στρατεύματα και τις εγγυήσεις”. Σε ένα άλλο τεύχος, ασχολείται με το ζήτημα της ασφάλειας στον δήμο Λευκωσίας, γράφοντας ότι “ο Aba roundabaout έφαγε την ασφάλεια.”

Η εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος αφιερώνει την πρώτη της σελίδα σε ένα τεράστιο τεύχος σεξουαλικής παρενόχλησης, με τίτλο “Εκπαιδευτικός προπονητής”, γράφοντας ότι αυτή είναι η πρώτη περίπτωση σεξουαλικής βίας στον αθλητισμό που πήγε στο δικαστήριο. Σε μια άλλη ερώτηση, αναφέρθηκε στα περιοριστικά μέτρα – την προοπτική χαλάρωσής τους, γράφοντας ότι “Τα εστιατόρια είναι ένα μυστήριο, τα σχολεία είναι ακόμα σε κλίμακα”, σημειώνοντας ότι η αυριανή συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο θα είναι καθοριστική για τις σχετικές αποφάσεις.

Εφημερίδα «Χαράβι» Αφιέρωσε την πρώτη του σελίδα στο ζήτημα των ενοικίων, γράφοντας ότι «η κυβέρνηση είναι ακίνητη στο θέμα των ενοικίων», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση απορρίπτει την προσφορά κρατικής στήριξης για τη μείωσή τους. Σε μια άλλη ερώτηση, επισημαίνει τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στην περίπτωση του Λιμνίτη, ενώ στο τρίτο τεύχος, επικαλούμενη σχετική έρευνα για διαδικτυακά μαθήματα, σημειώνει ότι οι μαθητές καταβάλλουν λιγότερη προσπάθεια σε αυτά.

Αγγλική εφημερίδα Cyprus Mail, Κάτω από τον τίτλο «Μερική χαλάρωση των μέτρων είναι δυνατή», στην πρώτη σελίδα επιλέγει το θέμα των περιοριστικών μέτρων, σημειώνοντας ότι η χαλάρωση θα πραγματοποιηθεί αργά, επειδή οι αριθμοί στη Λεμεσό παραμένουν υψηλοί. Σε ένα άλλο θέμα, ασχολείται με θέματα διαφθοράς, επικαλούμενοι δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Source