Η σιδερένια γροθιά θα χτυπήσει το δαχτυλίδι στην Ουκρανία

Ο επαγγελματίας μας εθνικός μπόξερ Metin Turunç πηγαίνει στην Ουκρανία στα τέλη Απριλίου.

έμβλημα69

Ο εθνικός επαγγελματίας μπόξερ της ΤΔΒΚ με το παρατσούκλι του, η Metin Turunç είναι Ουκρανός επιβάτης. Η Turunç, η οποία θα φτάσει στο ρινγκ στην Ουκρανία στα τέλη Απριλίου, ολοκλήρωσε όλες τις διαδικασίες και την αλληλογραφία για τον επίσημο αγώνα που θα διεξαχθεί.

Ο Τούρκος προπονητής Dindar Görçek και ο Ρώσος προπονητής Denis Chekalev δήλωσαν ότι ολοκληρώθηκε όλη η αλληλογραφία και οι προσπάθειες σχετικά με τον αγώνα στην Ουκρανία και ότι η άδεια του Text ήταν έτοιμη για τον διαγωνισμό.
Δηλώνοντας ότι θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την εβδομάδα που βρισκόμαστε, οι Dindar και Chekalev δήλωσαν ότι ο Metin ήταν άρρωστος για 10 ημέρες και ότι είχε εξεταστεί από γιατρό χθες για τελευταία φορά και ότι έλαβε την έγκριση ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε σπουδές.
Ο εθνικός μπόξερ Metin Turunç είπε ότι θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία στα τέλη Απριλίου με τη σημαία της ΤΔΒΚ και ότι ο διαγωνισμός που θα παίξει μετά από πολύ καιρό είναι εξαιρετικά σημαντικός για αυτόν, προσθέτοντας ότι εάν κερδίσει τον διαγωνισμό στο τέλος Απριλίου, η επόμενη στάση θα είναι διηπειρωτική.

Source