Η σκληρή απάντηση σε αυτήν την απειλή από τον Akar: Δεν μπορούν να βρουν μέρος για να τρέξουν

Ο υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ απάντησε σκληρά στις απειλητικές δηλώσεις του Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις παράνομες δυνάμεις στη ΛΙΒΥΑ, εναντίον του προσωπικού των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων (TSK). Υπογραμμίζοντας ότι ο Χαφτάρ είναι υπεύθυνος για το αίμα των αδελφών που ρέουν στη Λιβύη, ο Άκαρ είπε: «Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, ο δολοφόνος, ο Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης τουρκικών στοιχείων, τα δολοφονικά στοιχεία του Χαφτάρ βρίσκονται παντού. θα θεωρηθεί ως νόμιμος στόχος.

“ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥ”

Αφήστε τους να το θυμούνται αυτό. Αφού κάνουν μια τέτοια κίνηση, δεν μπορούν να βρουν μέρος για να ξεφύγουν. Επομένως, όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί. Εδώ δημιουργήθηκε εκεχειρία και διεξάγονται πολιτικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της εκεχειρίας. Αυτές οι πολιτικές συνομιλίες προσπαθούν να βρουν μια λύση. Επομένως, το ζήτημα εδώ είναι να συμβάλει στην εξεύρεση πολιτικής λύσης. Εκτός από αυτό, οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να ληφθεί είναι λάθος. Είναι σημαντικό η ενότητα, η ακεραιότητα της Λιβύης και η Λιβύη να ανήκει στους Λιβύους. ” Επισημαίνοντας τη σημασία των προσπαθειών των κομμάτων προς αυτή την κατεύθυνση, ο Akar είπε, “Εάν αυτά δεν είναι κατανοητά, εάν ο ήρωας, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη δόξα και τιμή, δεν έχει καταλάβει τη δύναμη του αλτρουιστικού TAF μέχρι τώρα, ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε με άλλο τρόπο και μέθοδο.”

Η σκληρή απάντηση σε αυτήν την απειλή από τον Akar: Δεν μπορούν να βρουν μέρος για να τρέξουν

Ο Akar και οι διοικητές, που επισκέφτηκαν τη Λιβυκή Ομάδα Εργασίας, έτρωγαν δείπνο με το προσωπικό του τροχόσπιτου. Απευθυνόμενος στο προσωπικό μετά το γεύμα, ο Akar δήλωσε ότι το TSK περνούσε από μια πολυάσχολη περίοδο.

class = “cf”>

Σφαγές στην Ιστορία

Επισημαίνοντας ότι οι σφαγές που πραγματοποιήθηκαν από τον putchist Hafter αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά με 21 μαζικούς τάφους που βρέθηκαν στο Tarhuna, ο Akar είπε: «Δυστυχώς, ο κόσμος συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός ενάντια σε αυτά, αλλά πιστεύουμε ότι η εθνική κυβέρνηση συναίνεσης δεν θα αφήσει αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Επομένως, πιστεύουμε ότι η έρευνα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα συνεχιστεί και ότι θα γίνει η απαραίτητη έρευνα και θα λογοδοτηθούν ». Δηλώνοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν στρατιωτική εκπαίδευση, συνεργασία και συμβουλευτικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της συμφωνίας που συνήφθη στη Λιβύη, ο Akar είπε ότι ως αποτέλεσμα των μελετών, περίπου 3 χιλιάδες Λιβύοι έλαβαν εκπαίδευση.

ΠΟΔΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

class = “cf”>

Δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Εθνικής Συναίνεσης υποστηρίζει την πολιτική λύση, ο Άκαρ είπε: «Ο Χαφτάρ, το πιόνι των βάζων και των ξένων συνωμότων, το παιχνίδι των άλλων, ήρθε στην περιοχή στο πλαίσιο της νόμιμης Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ και διμερών συμφωνιών. Έχει αρχίσει να φαίνεται σε αυταπάτες που στοχεύουν άμεσα Τούρκους στρατιώτες και στοιχεία TSK που παρέχουν υποστήριξη. Δεδομένου ότι είχε κολλήσει, δεν μπόρεσε να φύγει από το σπίτι του, μπήκε σε αυταπάτες με στόχο τα στοιχεία TSK για να κάνει κάτι μόνος του. ”

ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ο Akar εξέφρασε επίσης την κριτική του για την Επιχείρηση Eirene και είπε: «Ξεκίνησαν μια επιχείρηση χωρίς συντονισμό και συνεργασία με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης και χωρίς μια σαφή και σαφή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το θέμα. Πρόκειται για μια προκατειλημμένη, μεροληπτική λειτουργία με αμφισβητήσιμη νομιμότητα. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να το αποδεχτούμε », είπε. Εφιστώντας την προσοχή στην εμφάνιση ορισμένων χωρών μετά την έναρξη της πολιτικής διαδικασίας, ο Akar είπε, “Εκείνοι που δεν ήταν στη μέση της εποχής τους προσπαθούν να πάρουν έναν ρόλο, parsa, με τον δικό τους τρόπο.”

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ»

class = “cf”>

Το Αιγαίο της Τουρκίας, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας με όλα τα προβλήματα στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο, με βάση το διεθνές δίκαιο είναι μια προσπάθεια εξεύρεσης πολιτικών λύσεων που εκφράζουν τον Akar, “αυτό το ζήτημα είναι εξαιρετικά καλές προθέσεις”, είπε. Μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στο πλαίσιο διερευνητικών μέτρων και μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, καθώς και ακάρεα θυμίζει τις συνομιλίες διαχωρισμού στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ, είπε: «Η Τουρκία είναι η τρίτη από αυτές« ναι, ας συναντηθούμε », λέει. Το ειλικρινές μας χέρι για ειρήνη και λύση κρέμεται πάντα στον αέρα. ” Η Κύπρος είναι ένα εθνικό ζήτημα για την Τουρκία. “Είμαστε στην ίδια θέση σήμερα όπως ήμασταν στην Κύπρο το 1974”, είπε.

Η σκληρή απάντηση σε αυτήν την απειλή από τον Akar: Δεν μπορούν να βρουν μέρος για να τρέξουν

ΚΑΝΑΛΙΔΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ο υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ έκανε ειδικές δηλώσεις στον Κανάλ Δ. Πολύ εντυπωσιακές εικόνες και ειδικές δηλώσεις από το ταξίδι θα είναι διαθέσιμες μόνο στο Kanal D Main News σήμερα.

.Source