Η σκόνη αφαιρέθηκε αλλά επιστρέφει τη Δευτέρα (VIDEO)

Σήμερα:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα υπάρχουν έντονα σύννεφα κατά καιρούς. Ο άνεμος είναι κυρίως από βορειοδυτικά προς νοτιοδυτικά, από νοτιοανατολική ακτή έως νοτιοδυτικά-νοτιοδυτικά, ελαφρύς έως μεσαίος, 3 έως 4 Μποφόρ, αλλά τοπικά μέτριος, προσωρινά ισχυρός κατά τη διάρκεια της ημέρας, 4 έως 5 Μποφόρ. Αυτός που θα είναι λίγο ανήσυχος στη νοτιοανατολική ακτή և μέχρι ανήσυχος, στα δυτικά: βόρεια ακτή. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά περίπου 26 βαθμούς στο εσωτερικό της χώρας, κατά περίπου 24 στη νοτιοανατολική ακτή, κατά περίπου 22 στη δυτική-βόρεια ακτή και κατά περίπου 18 βαθμούς στα ψηλότερα βουνά.

Αυτό το απόγευμα, ο καιρός θα είναι καθαρός, αλλά τοπικά, στα δυτικά, στο βορρά, κατά καιρούς θα υπάρχουν χαμηλά σύννεφα. Ο άνεμος θα είναι από βορειοδυτικά προς βορειοδυτικά, τοπική μεταβλητή: φως, 3 μποφόρ, αλλά προσωρινά στη δυτική ακτή, 3 έως 4 μποφόρ κατά μέσο όρο. Αυτός που θα ξεκουραστεί λίγο ανήσυχος στη νοτιοανατολική ακτή և λίγο ανήσυχος στα δυτικά: βόρεια ακτή. Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε 12 βαθμούς στη στεριά, περίπου 13 στη νοτιοανατολική ακτή και περίπου 14 στη δυτική-βόρεια ακτή, περίπου 8 βαθμούς στα βουνά.

Σε: Πέμπτηότι: Παρασκευή և: Το Σάββατο, ο καιρός θα φαίνεται κυρίως καθαρός.

Οι θερμοκρασίες θα μειωθούν ελαφρώς σε ορισμένες περιοχές την Πέμπτη, με διακυμάνσεις κοντά στο μέσο όρο, και τις Παρασκευές και τα Σάββατα, οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο.

Source