Η «συμμαχία» της Τουρκίας με ανεκτίμητη αξία

Χρειάζεστε το 2021 ABD όσον αφορά τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το Brexit (ΑΠΟ), θα είναι ένα έτος στο οποίο θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά ποια μέτρα πρέπει να είναι η ενίσχυση των «συμμαχικών» σχέσεων και η αποκατάσταση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Για το σκοπό αυτό, ‘ισχυρός’ μιας συνεργασίας κοινό «όφελος» και ‘ενδιαφέρον’ Θα πρέπει να εξηγηθεί με πολύ ισχυρά επιχειρήματα γιατί είναι σημαντικό στην εξίσωση. Το κύριο πρόβλημα εδώ είναι ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι ιδρυτές του έργου της ΕΕ, η Γερμανία και η Γαλλία, προσεγγίζουν όλα τα ζητήματα αποκλειστικά μέσω των δικών τους «κωδικών» και των δικών τους «κόκκινων γραμμών».
Ωστόσο, η ίδια συμμαχία, η ίδια ένωση άλλων χωρών «κωδικοί»εγώ και «κόκκινες γραμμές»είναι εξίσου σημαντικό με το δικό τους. Χωρίς να σκεφτόμαστε τις επιφυλάξεις και τον θυμό της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί ουσιαστική και πολύτιμη πρόοδος εντός της ΕΕ ή του ΝΑΤΟ. Ενώ, ‘σύμμαχος’ στις χώρες που κάλεσαν μέθοδος «επιβολής»του Όλοι όσοι προσπαθούν να γίνουν δεκτοί με τη «Συμμαχία» θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον για άλλη μια φορά. Ειδικά, οι σχέσεις με την Τουρκία. Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ, μέχρι στιγμής στις σχέσεις με την Τουρκία «διπλό πρότυπο» δεν ασχολήθηκαν με τη συμπεριφορά. Οι «Κώδικες και η Τουρκία» αξίζουν την κόκκινη τιμή LINES που έδωσαν », εξ ονόματος του μέλλοντος της Συμμαχίας, θα μπορούσαν να βρίσκονται σε τελείως διαφορετικό σημείο.
Η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου, η οποία λέει “όχι” στο Σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών, γίνεται δεκτή ως μέλος της ΕΕ παραβιάζοντας όλες τις διεθνείς συμφωνίες και τους νομικούς κανόνες. Η υποστήριξη των ΗΠΑ στην αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση παρέχοντας όπλα και υλικοτεχνική υποστήριξη από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Αν και οι κόκκινοι κωδικοί της Τουρκίας, τα τελευταία 8 χρόνια σε αυτήν τη σχέση περισσότερο πόδιασουζ μετακινήστε το σε ένα επίπεδο. Οι διαπραγματεύσεις για την «πλήρη ένταξη» της ΕΕ, δεν υπάρχει υποψήφια χώρα για την άρση των εμποδίων στην Τουρκία. ‘Συγκεντρώνωμην είσαι πρόβλημα’Προκαλεί.
Ωστόσο, καθώς μένουν πίσω 75 χρόνια, η ίδια η «Συμμαχία» έλαβε νέους «κώδικες», νέους «ορίζοντες», νέους «τομείς συνεργασίας», «κοινό μέλλον». μια νέα συμμαχία πνεύμα’ χρειάζεται επειγόντως να χτίσει. Δεν υπάρχει χώρα μέλος της συμμαχίας τώρα ‘Ο ψυχρός πόλεμος’ όχι στους κωδικούς και τη θέση της περιόδου. Ειδικά, η Τουρκία. Ο «αδιαμφισβήτητος» σταθμός της Ευρασίας νεκρός, “οικοδεσπότης παιχνιδιών” ανοικοδόμηση των «συμμαχικών» σχέσεων με μια χώρα · Η «περιφερειακή δύναμη» της Τουρκίας, δεδομένου ότι απαιτείται η σημασία και η αξία · Οι «κόκκινες ΓΡΑΜΜΕΣ» και οι κωδικοί της Τουρκίας μπορούν να προχωρήσουν μόνο δείχνοντας την απαραίτητη ευαισθησία.
Πρόεδρος της Γαλλίας Macron «Το ΝΑΤΟ είναι εγκεφαλικό νεκρό» Η απαραίτητη αντίδραση στον ισχυρισμό του δεν μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά. Η παρέμβαση της παγκόσμιας πανδημίας δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Επιπλέον, η στάση του Macron αφορά τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που είναι μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. απευθείας Ένα σημαντικό «απειλή» και «δυσπιστία» αντίληψη για δημιουργήθηκε. Ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, είναι πιο δυνατός ‘Υπερατλαντικός Συνεργασία’ μια δύσκολη διαδικασία περιμένει εκ μέρους του Η επιτυχία αυτής της διαδικασίας θα επιτευχθεί λαμβάνοντας δεόντως υπόψη τις «κόκκινες γραμμές» όχι μόνο μιας ομάδας χωρών αλλά και όλων των «συμμάχων» της «Συμμαχίας».

.Source