Η συμφωνία του Σαμ Χάτσινσον τερματίστηκε εν μέσω συνομιλίας για επιστροφή του Σέφιλντ την Τετάρτη

Το «Hutch» έπαιζε για την Pafos FC στην Κύπρο από τότε που έφυγε από τις κουκουβάγιες νωρίτερα φέτος, αλλά οι φήμες εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι μια σοκαριστική επιστροφή στο Hillsborough θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά για τον σκληρό αντιπάλου του μεσαίου επιπέδου.

Ο προϊστάμενος της Τετάρτης, Tony Pulis, δεν θα ήθελε να συζητήσει τους στόχους μεταφοράς του με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν ρωτήθηκε για μια σχέση με τον 31χρονο, αλλά ο μύλος φήμης θα συνεχίσει να στρέφεται μετά τα τελευταία νέα για την έξοδο από τον Κύπριο του πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Tony Pulis στο Jack Marriott και ο Aden Flint μετά τον Wayne Rooney έδωσε μια νέα ενημέρωση …

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Τετάρτης του Σέφιλντ

Το ενημερωτικό δελτίο i περικοπή του θορύβου

Ο σύλλογος επιβεβαίωσε τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το πρωί, λέγοντας: «Η Πάφος FC ανακοινώνει τον τερματισμό της σύμβασης με τον αμυντικό μέσον Sam Hutchinson με αμοιβαία συμφωνία.

«Ο Χάτσινσον, 31 ετών, εντάχθηκε στην Πάφο τον Σεπτέμβριο. Ο μέσος είχε τεράστια εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ και το Πρωτάθλημα με την Chelsea FC, την Nottingham Forest FC και την Sheffield Wednesday FC. Ολοκλήρωσε 5 αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες κυπέλλου Κύπρου για την Πάφο.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σαμ για τον χρόνο του μαζί μας και να του ευχηθούμε καλή τύχη στην περαιτέρω καριέρα του!»

Ο Hutchinson έπαιξε dover 150 παιχνίδια για τις κουκουβάγιες κατά τη διάρκεια της μακράς περιόδου του στο Hillsborough, έγινε ένα αγαπημένο φαβορί των θαυμαστών μεταξύ των Wednesdayites για τη σκληρή του προσέγγιση στο παιχνίδι και τη στάση που δεν έλεγε ποτέ.

“/>
Ο Σαμ Χάτσινσον συνδέεται με την επιστροφή του Σέφιλντ την Τετάρτη. (Πικ Steve Ellis)

Απομένει να δούμε αν θα επιτευχθεί συμφωνία για επιστροφή στην Τετάρτη αυτή τη στιγμή, αλλά θα του επιτραπεί να υπογράψει για οποιοδήποτε σύλλογο της επιλογής του θα έρθει την 1η Ιανουαρίου.

Περισσότερα νέα κουκουβάγιες

Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο, μία από τις δεκάδες που δημοσιεύουμε κάθε μέρα για να σας παρέχουμε την καλύτερη, πιο ενημερωμένη και ενημερωτική κάλυψη του συλλόγου ΣΑΣ. Αυτό το βάθος του κόστους κάλυψης, οπότε για να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε την υψηλής ποιότητας αναφορά που έχετε συνηθίσει από την ομάδα ποδοσφαίρου στο The Star, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο νέο πακέτο αποκλειστικά για αθλητικές εκπτώσεις. Θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στη διεύθυνση www.thestar.co.uk/subscriptions/sports.

Η υποστήριξή σας εκτιμάται πολύ.

Source