Η συμφωνία υπογράφηκε με τον Sadik, βυθίστηκε την τελευταία στιγμή

Αυτή τη σεζόν, ο Berat Sadik εκπαιδεύει τους “παππούδες” σε ένα πουκάμισο Doxa αφού έχει πετύχει μέχρι στιγμής οκτώ γκολ.

Την περασμένη σεζόν πέρασε το μισό στην Ανόρθωση και το άλλο στην Ένωση, δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσει γιατί δεν είχε τις ευκαιρίες που ήθελε.

Ο Φινλανδός επιθετικός επέστρεψε στη Ντόξα, αναγκάζοντας και πάλι τους αντιπάλους του να ασχοληθούν μαζί του. Λίγα λεπτά μετά τον αγώνα Ανόρθωση-Πάφος, όπου η Πάφος έχασε αρκετές πιθανότητες, ο Ντμίτρι Μιχαηλένκο τόνισε ότι δεν υπήρχε “δολοφόνος” επιθετικός στην ομάδα.

Η διοίκηση της Πάφου έκανε μια προσφορά στη Doxa να εξαγοράσει τον Berat Sadik και όλα τα μέρη συμφωνούν. Αμέσως πριν από την πτώση των υπογραφών, φαίνεται ότι ο αρχηγός της ομάδας προσφύγων, Κώστας Χριστοδούλου, άλλαξε σαφώς τη γνώμη του και «χαλάρωσε» τη συμφωνία.

Charalambos al alupis

Αυτή τη σεζόν, ο Berat Sadik εκπαιδεύει τους “παππούδες” σε ένα πουκάμισο Doxa αφού έχει πετύχει μέχρι στιγμής οκτώ γκολ.

Την περασμένη σεζόν, πέρασε το μισό στην Ανόρθωση και το άλλο στην Ένωση χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει γιατί δεν είχε τις ευκαιρίες που ήθελε.

Ο Φινλανδός επιθετικός επέστρεψε στη Ντόξα, αναγκάζοντας και πάλι τους αντιπάλους του να ασχοληθούν μαζί του. Λίγα λεπτά μετά τον αγώνα Ανόρθωση-Πάφος, όπου η Πάφια έχασε αρκετές πιθανότητες, ο Ντμίτρι Μιχαϊλένκο τόνισε ότι δεν υπήρχε «δολοφόνος» επιθετικός στην ομάδα.

Η διοίκηση της Πάφου έκανε μια προσφορά στη Doxa να εξαγοράσει τον Berat Sadik και όλα τα μέρη συμφωνούν. Λίγο πριν από την πτώση των υπογραφών, φάνηκε ότι ο αρχηγός της ομάδας προσφύγων, Κώστας Χριστοδούλου, άλλαξε σαφώς τη γνώμη του και «χαλάρωσε» τη συμφωνία.

Charalambos al alupis

Source