Η συνέλευση σταμάτησε για μισή ώρα

Γενική Συνέλευση της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, Κορωνοϊός Σταμάτησε για μισή ώρα για να συζητήσει το σχέδιο νόμου για περικοπές από τους δημόσιους μισθούς στην επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες και τις δυσκολίες στις ευκαιρίες του προϋπολογισμού.

Ara, Προϊστάμενος της Οικονομίας, Οικονομικών, Προϋπολογισμού και Επιτροπής Σχεδίων, Αναπληρωτής UBP Sunat AtunΕλήφθη από την πρόταση της Συνέλευσης της Δημοκρατίας να ψηφίσει στην επιτροπή για το «Σχέδιο νόμου για τις πληρωμές όλων των ειδών μισθών μισθών και ειδικών μισθών και συντάξεων.

Πριν από το διάλειμμα, ορισμένοι βουλευτές έλαβαν το λόγο και έκαναν ομιλίες.

ΣΑΝΕΡ

Πρωθυπουργός Έρσαν ΣανέρΕίπε ότι όταν έρχονται στην κυβέρνηση, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην άφιξη των πόρων.

ÖZYİĞİT

Πρόεδρος TDP Cemal ÖzyigitΕπέκρινε την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι ακόμη και οι οικονομικοί οργανισμοί πηγαίνουν στην Άγκυρα για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Ο Özyiğit επεσήμανε ότι ως κοινωνία που θέλει κυρίαρχη ισότητα, ζητήθηκε ακόμη και από την Άγκυρα η κατασκευή δρόμων χωριών, είπε ο Özyiğit, «Εμείς, η επαρχία, Έρσιν Τατάρ Ο κυβερνήτης? ” είπε.

Ο Özyiğit επεσήμανε ότι υπέβαλαν πρόταση για μειώσεις από τους μισθούς, αλλά ότι θα ήταν η τελευταία λύση και ότι η κυβέρνηση στράφηκε προς περικοπές μισθών αντί να εισπράττει φόρους και μεταμφιεσμένες πληρωμές. Ο Özyiğit είπε, “Θέλετε να κάνετε το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε πρώτα” και υποστήριξε ότι εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί μετά από αυτά, όλοι θα πάνε σε εθελοντικές περικοπές.

Cemal ÖzyigitΔήλωσε ότι δεν θα επιτρέψουν τη λήψη μέτρων με τη λογική του «μπορούμε να το κάνουμε».

ÖZERSAY

Αναπληρωτής HP Kudret Ozersay ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με την αφαίρεση του παρακρατούμενου φόρου στην πολιτεία από λογαριασμούς καταθέσεων από 10% σε 15%.

Αναπληρωτής DP μιλώντας για αυτό Σερντάρ ΝτενκτάςΕίπε ότι από το 2018, ο λόγος αυτός είναι 15.

ΜΠΟΥΛΛΙΑ

Αναπληρωτής CTP Πνευματικοί Toros Υποστήριξε ότι τα πανδημικά μέτρα θύμα του ιδιωτικού τομέα για ένα χρόνο και ότι η κυβέρνηση χρεώνει τον ιδιωτικό τομέα χωρίς καμία υποχρέωση και έφερε το κοινό εναντίον του ιδιωτικού τομέα με τις αποφάσεις του.

Ο Τόρος δήλωσε ότι υπέβαλαν 2 προτάσεις για το προσχέδιο που θα συζητηθεί σύντομα, μία από τις οποίες είναι να δηλώσει με σαφήνεια πού θα χρησιμοποιηθούν οι εκπτώσεις και η δεύτερη είναι να σχεδιάσει συγκεκριμένα πότε θα επιστραφεί.

ΟΓΟΥΖ

Υπουργός Οικονομικών Ντουρσούν ΟγκουζΕίπε ότι η Εφορία δεν άφησε ποτέ τις απαιτήσεις της. Αναφερόμενος στο ζήτημα των δανείων, ο Oğuz σημείωσε ότι πότε και πώς θα πληρωθούν δεν μπορεί να καθοριστεί αυτή τη στιγμή, αλλά η αποπληρωμή θα γίνει μόλις βρεθούν τα χρήματα.

Ο Oğuz είπε ότι η πλατφόρμα των οικονομικών οργανώσεων μπορεί επίσης να μεταβεί στην Άγκυρα για τα αιτήματα και τις απόψεις της και ότι δεν θα ήταν σωστό να την αντιστοιχίσει στο κράτος.

.Source