Η συνέλευση της Κεράλα ψηφίζει ψήφισμα ενάντια στους τρεις νόμους της Κεντρικής φάρμας που απαιτούν την απόσυρσή του

Thiruvananthapuram, Κεράλα Πρωθυπουργός Πιναράι Βιγιαγιάν την Πέμπτη μετακόμισε α ανάλυση στην κρατική συνέλευση και επιτέθηκε στην κυβέρνηση NDA υπό την ηγεσία του BJP στο Κέντρο πάνω από τους τρεις αμφισβητούμενους νόμους για την κεντρική φάρμα κατά των οποίων αγρότες αναστατώνουν στο Δελχί. Το ψήφισμα μεταφέρθηκε σε ειδική σύνοδο μίας ώρας που συγκλήθηκε αποκλειστικά για να συζητήσει το ζήτημα των αγροτών και να εκφράσει την αλληλεγγύη μαζί τους.

Ενώ κινήθηκε το ψήφισμα που απαιτούσε την άμεση κατάργηση των νέων νόμων, ο VIjayan είπε ότι η χώρα παρακολουθεί τώρα μια από τις πιο εικονικές διαμαρτυρίες που έγιναν ποτέ από αγρότες στην ιστορία της.

Οι νόμοι της κεντρικής φάρμας, που εγκρίθηκαν Κοινοβούλιο, δεν ήταν μόνο «αντι-αγρότες» αλλά και «φιλο-εταιρικοί», ισχυρίστηκε και είπε ότι τουλάχιστον 32 αγρότες είχαν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες 35 ημέρες της ταραχής.

Διαφήμιση


“Οι νομοθετικές συνελεύσεις έχουν την ηθική ευθύνη να λάβουν σοβαρή άποψη όταν οι άνθρωποι έχουν ανησυχίες για ορισμένους νόμους που επηρεάζουν τη ζωή τους”, είπε, προσθέτοντας ότι η γεωργία ήταν μέρος του πολιτισμού της χώρας.

Το Κέντρο είχε επινοήσει τους αμφισβητούμενους νόμους σε μια εποχή που ο τομέας της γεωργίας αντιμετώπιζε ακόμα προκλήσεις, είπε, προσθέτοντας ότι το αποτέλεσμα των αγροτών ήταν ανήσυχοι ότι θα χάσουν ακόμη και την τρέχουσα τιμή στήριξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορυφαία αποθέματα για παρακολούθηση – Tata Steel, Vedanta, Adani Green, Tata Motors, Maruti, M&M, DHFL, V-Mart, Indian Bank και άλλα
Επερχόμενα smartphone στην Ινδία τον Ιανουάριο του 2021
Από την Amazon που αγοράζει την Κύπρο έως τη Γερμανία που διασώζει τη Γαλλία – εδώ είναι δέκα από τις πιο «εξωφρενικές» προβλέψεις για το 2021

Το edtech της Ινδίας σε διαγράμματα – Πώς η μετάβαση στην διαδικτυακή μάθηση σήμαινε χρήματα, αποτίμηση και χρήστες για τους τύπους BYJU’S, Unacademy και άλλους

.Source