“Η συνέχεια των μέτρων, η συμμόρφωση με τους κανόνες και η εποπτεία είναι πολύ σημαντικά”

πανό61

Η Τουρκική Ιατρική Ένωση Κύπρου τόνισε ότι η πανδημία Covid-19 εξακολουθεί να είναι σοβαρή και ότι αναμένονται νέα κύματα και ότι η συνέχεια των μέτρων, η συμμόρφωση με τους κανόνες και η επίβλεψη είναι πολύ σημαντική.

Η KTTB δήλωσε ότι η συνέχεια της ζωής και η συνέχεια του οικονομικού περιβάλλοντος είναι ουσιαστικής σημασίας, αλλά ότι η υγεία της κοινότητας, δηλαδή η δημόσια υγεία, πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα.

“Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ”

Στη δήλωση, η οποία επεσήμανε ότι το ζήτημα έγινε επικίνδυνο με την άνεση και την εγκατάλειψη (αδιαφορία) που προκλήθηκε από την ψυχολογική κόπωση του τρέχοντος έτους που ακολούθησε το κοινό, δήλωσε ότι η ένωση θα είναι πάντα οπαδός του κινδύνου διακοπής στο σύστημα υγείας που οφείλεται στη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στον τομέα της υγείας λόγω της ευθύνης της επιδημίας.

Στη δήλωση, η οποία πρόσφατα επεσήμανε ότι υπάρχει έλλειψη ελέγχου σε χώρους αγορών όπως αγορές, εστιατόρια, λαϊκές αγορές, καφετέριες και μπουτίκ, επισημάνθηκε ότι οι τοπικές κυβερνήσεις και οι κυβερνήσεις έχουν σοβαρές ευθύνες σε αυτό το θέμα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Η δήλωση περιελάμβανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Εκτός από αυτήν την αδυναμία, βλέπουμε ότι επιτρέπονται νέοι χώροι εργασίας, όπως τέντες για ψώνια, που αυξάνουν περαιτέρω τον κίνδυνο και δημιουργούν το έδαφος για μεγαλύτερο πλήθος. Είναι αμφίβολο πώς θα γίνει η πειθαρχία μας, η οποία είναι ήδη πολύ μικρή, σε αυτά τα μέρη. Προειδοποιούμε τον λαό μας, την κυβέρνησή μας και τις τοπικές διοικήσεις σχετικά με αυτό το ζήτημα και ευχόμαστε ένα πιο υγιές και προσεκτικό 2021. “

Source