Η συνεργασία Vissi – Vandi ξεκινά να παρακολουθεί τηλεόραση στον τελικό J2US | ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:

Το φινάλε του J2U έπεσε στην ιστορία για την Άννα Βίσση the στη σκηνή της Δέσποινας Βάντι, η οποία «έβαλε φωτιά» στα κοινωνικά μέσα, καθώς και στις μοτοσικλέτες των θεατών.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορεί να ήταν πρόθυμοι να ανακοινώσουν τον νικητή του διαγωνισμού ντουέτου, αλλά ο μεγαλύτερος θόρυβος, φυσικά, ήταν η κοινή παράσταση της Άννας Βίσσι και της Δέσποινας Βάντι. Μια κοινή εμφάνιση, την οποία ο Κύπριος τραγουδιστής σχολίασε στο Instagram.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΘΡΑ

Ο τελικός του J2US με τον Νίκο Κόκλονη ήταν ο πρώτος στην τηλεόραση σε όλα τα ακροατήρια, έφτασε σε ένα δυναμικό κοινό, φτάνοντας το 41,4% και το τέταρτο, όταν οι δύο τραγουδιστές «επιλύουν» μελωδικά τις διαφορές τους.

Στο γενικό κοινό, το J2US κατέγραψε κατά μέσο όρο 22% προβολές, ενώ στο δυναμικό κοινό – 23%. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του μέσου λεπτού “Just us 2” παρακολούθησαν 1.000.000 θεατές, ενώ ακόμη και σε ένα λεπτό παρακολούθησαν 3.800.000 θεατές.

Η εμφάνιση της Άννας Βίσσι με τη Δέσποινα Βάντη

Για πρώτη φορά, δύο από τους καλύτερους ερμηνευτές της Ελλάδας μοιράστηκαν τη σκηνή, δίνοντας στους θεατές μοναδικές στιγμές. Άννα Βίσση և Δέσποινα Βάντη, Δέσποινα Βάντι և Η Άννα Βίσση τραγούδησε μαζί για πρώτη φορά στο “Just the 2 of us” με μια μαγική συνύπαρξη.

Ένα ντουέτο ονείρου, όταν ένας από αυτούς έπαιξε τις μεγάλες επιτυχίες του άλλου, πετώντας το βράδυ. Αγαπημένα τραγούδια և μοναδικά σχόλια που απομένουν στην ιστορική στιγμή.

«Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη», «Ελαφρές φωτιές», «Δεν με αγαπάς», «σου έδωσα τα πάντα» είναι μερικά από τα τραγούδια που τραγουδήθηκαν χθες, ενοχλώντας τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή. Η ενεργειακή τους և απίστευτη χημεία τους έδωσε το σύνθημα began began το πάρτι ξεκίνησε.

,Source