“Η Συνθήκη του Μοντρέ, η οποία θα ενισχύσει το χέρι της Τουρκίας”

Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Aldudak Battal, το νέο στάδιο του σύγχρονου ψυχρού πολέμου της Ουκρανίας, η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, δηλώνοντας αυτό το τρίγωνο, είπε ότι η συμφωνία της Τουρκίας, η οποία θα ενισχύσει το χέρι που το Montreux.

Ο πολιτικός και επιχειρηματίας Aldudak Battal, το πέρασμα των στενών στην Τουρκία για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης αυξάνεται με την ατζέντα της Συνθήκης του Montreux τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στη Ρωσία. Aldudak, “Η γεωγραφική του θέση απαιτείται από το κλείδωμα αυτού του στοιχείου, οδηγώντας την Τουρκία στην καρδιά της αναπόφευκτης σύγκρουσης. Τα πρώτα αμοιβαία απτά βήματα τον 21ο αιώνα, ο Ψυχρός Πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας-Κίνας εξακολουθεί να ρίχνεται στη γεωγραφία όπου βρίσκεται η Τουρκία. Και οι δύο στο νότο και οι δύο στο βορρά. Υπάρχει μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση στην ανατολική Μεσόγειο της Τουρκίας. Έγγραφο διαρθρωτικής πολιτικής στο “Blue Homeland”, η συμφωνία με τη Λιβύη, η λύση των δύο κρατών στην Κύπρο. Όλα αυτά με σκοπό να επιστήσουν την προσοχή στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Εύξεινος Πόντος θα ήταν μια ρεαλιστική εκτίμηση, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της Τουρκίας. Φυσικά, η Μαύρη Θάλασσα, αλλά και σημαντική στο πλαίσιο αυτών των πολιτικών στην ανατολική Μεσόγειο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τουλάχιστον για να επιβραδύνει τον ρυθμό της Τουρκίας. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να έχει προκύψει ίσως όταν εξετάζουμε άμεσα την Τουρκία. Αλλά μια ομάδα εναντίον της Τουρκίας στις παγίδες του Εύξεινου Πόντου συμβαίνει. Το ΝΑΤΟ μπορεί να θέλει να έχει περισσότερο ναυτικό εδώ. Η Τουρκία θα δώσει την απαραίτητη απάντηση σε αυτό το θέμα λόγω του Montreux. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε αυτές τις παγίδες, διότι ένας καυτός πόλεμος μιλά και ενθαρρύνεται πλέον από τη Δύση τώρα. Η Τουρκία θα ενισχύσει ξανά τη συμφωνία του Montreux “, είπε.

“Είναι το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ χτυπούν πίσω το πόλεμο;”

Δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χτύπησαν το πίσω μέρος του πολέμου, ο Aldudak είπε: “Όπως θα θυμόμαστε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν περιέγραψε πρόσφατα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως” δολοφόνο “σε μια συνέντευξη και όταν εξετάζουμε τη στάση του μετά τη συνέντευξη και η συνέντευξη γενικά, είναι μια γλώσσα. Από την άλλη πλευρά, διάφοροι ειδικοί στην Ουκρανία λένε ότι τα λόγια του Μπάιντεν δεν στοχεύουν τον Πούτιν, αλλά την Ουκρανία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Κάνοντας μια τέτοια δήλωση μπροστά του, είπε στον χώρες γύρω από τη Ρωσία, “Θα πολεμήσω τον Πούτιν. Είστε είτε μαζί μου είτε εναντίον μου. “Η Ουκρανία θέτει τον στόχο ένταξής της στο ΝΑΤΟ ως αντίδραση και διαβεβαίωση ότι η Ρωσία βλέπει τον εαυτό της ως το κατώφλι της. Σε αυτό το πλαίσιο, αναγκάζει άλλες χώρες να ευθυγραμμιστούν με αυτήν. ο βομβαρδισμός ξεκίνησε. διευκολύνει αυτόν τον στόχο στην κλιμάκωση της κρίσης Ρωσίας-Ουκρανίας από τον Μπάιντεν. Από την άλλη πλευρά, η άνοδος της έντασης στη Μαύρη Θάλασσα, ενισχύοντας την παρουσία της στη Μαύρη Θάλασσα του θέματος των ΗΠΑ θα εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη Αυτό σημαίνει ότι ο σχηματισμός επιδρομής στην Τουρκία σχετικά με τα τουρκικά στενά Σε αυτό το πλαίσιο, η λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας » n Ελλείψει ειρήνης και σταθερότητας, όσον αφορά τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας, είναι ζωτικής σημασίας “, είπε.

Source