Η συνταξιοδότηση θα λάβει μπόνους χίλια Bayram

Η συνταξιοδότηση θα λάβει μπόνους χίλια Bayram

Τα μπόνους των συνταξιούχων SSK, Bağ-Kur και Emekli Sandiği αναμένεται να καταβληθούν την ίδια ημέρα. Τα μπόνους θα κατατεθούν στους λογαριασμούς πριν από την έναρξη της αργίας, η οποία αναμένεται να είναι 3,5 ημέρες με την απόφαση της διοικητικής άδειας.

Δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση με το μπόνους Bayram. Εκείνοι που λαμβάνουν μόνιμο εισόδημα ανικανότητας λόγω εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών θα λάβουν μπόνους ανάλογα με το βαθμό μόνιμης ανικανότητας προς εργασία, που αποτελεί τη βάση για τα κέρδη.

Μπόνους Bayram: συνταξιούχοι, συντάξεις επιζώντων, συγγενείς και βετεράνοι μαρτύρων, ιδιώτες και αξιωματικοί που λαμβάνουν καθήκοντα και σύνταξη αναπηρίας πολέμου, προσωρινοί φρουροί χωριών, συνταξιούχοι τιμής, αθλητές πρωταθλητές, βετεράνοι της Κορέας, Κύπρος και ο πόλεμος της ανεξαρτησίας, πολίτες που έχουν πληρώνονταν μηνιαίως λόγω βλάβης από την τρομοκρατία και δόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες όσων έχασαν τη ζωή τους.

-İΗΑ- Πηγή: UAV

* Όλες οι ειδήσεις που δημοσιεύονται από το Anadolu Agency, İHA, περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση από τους συντάκτες του beyazgazete.com. Ο νόμιμος συνομιλητής όλων των ειδήσεων σε αυτόν τον τομέα είναι η υπηρεσία İHA, η οποία ήταν η είδηση.

.Source