Η συνωμοσία συνεχίζεται εναντίον του Έλληνα σκηνοθέτη μετά την απόλυση του δεύτερου ηθοποιού

Ο δεύτερος Κύπριος ηθοποιός καταδικάζει τον Έλληνα σκηνοθέτη. Ανοίγουν την περίπτωση της παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό τομέα. Μεγάλος κατάλογος σεξουαλικής παρενόχλησης στην Κύπρο

Στην Κύπρο, σε διάφορα μέρη, μια μακρά λίστα σεξουαλικών επιθέσεων μπροστά από ανακριτές από ειδική μονάδα της αστυνομικής έδρας, η έρευνα συνεχίστηκε σε διάφορα μέτωπα.

Από τη μία πλευρά, τα θύματα που μαρτυρούν στους αστυνομικούς ανακριτές σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση τους, και από την άλλη, εκείνα που είναι απρόθυμα να υποβάλουν καταγγελία παρά τις δημόσιες δηλώσεις τους ότι έχουν κακοποιηθεί, είτε σεξουαλικά είτε με άλλο τρόπο.

Σήμερα, περισσότερες από 20 περιπτώσεις βρίσκονται ενώπιον των αρχών. “

Από τον αθλητισμό, την πολιτική, την ιατρική, την εκκλησία, η εστίαση είναι τώρα στην τέχνη.

Από χθες, η μαρτυρία του δεύτερου Κυπριακού ηθοποιού ενώπιον της Αστυνομίας, ο οποίος παραπονέθηκε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από έναν ειδωλολατρικό διευθυντή ενώ ήταν στο νησί μας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ένας άλλος Κύπριος ηθοποιός κατέθεσε, ο οποίος ονόμασε έναν άλλο Έλληνα σκηνοθέτη, և οι ερευνητές ερευνούν τώρα αυτές τις δύο περιπτώσεις που δεν αφορούν τον Λιγκνάδη.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη ανάρτηση Cyprus Times: Οι κυπριακές αστυνομικές αρχές περιμένουν “στο τηλέφωνο” εάν η ελληνική αστυνομία τους ζητήσει βοήθεια κατά τη διερεύνηση της συγκλονιστικής υπόθεσης του Λιγκνάδη. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανεπίσημη απεργία. Όπως δηλώνεται από μια αρμόδια πηγή Κύπρος Φορές: Δεν έχουν γίνει επίσημες έρευνες από την κυπριακή αστυνομία, ωστόσο, τα ευρήματα παρακολουθούνται στενά και υπάρχει προθυμία να βοηθήσει, όπως είχε βρεθεί προηγουμένως στην Κύπρο.

Το πρώτο ήταν το 2012, όταν επρόκειτο να σκηνοθετήσει το έργο “Spring Awakening” στην Κύπρο, βασισμένο στο αμφιλεγόμενο έργο με τίτλο “Frank Wendekind”, το οποίο απαγορεύτηκε στη Γερμανία για αρκετά χρόνια.

Ήταν για δεύτερη φορά στην Κύπρο, το 2016, ως ηθοποιός στο έργο του Σοφοκλή Αντιγόνη, η κύρια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, της Εταιρείας Θεάτρου Κύπρου και του Κρατικού Θεάτρου της Βόρειας Ελλάδας, στη σκηνή στο παλιό θέατρο των κατεχόμενων Σαλαμίνα.

Ο ΘΟΚ δεν λέει ότι υπάρχει παράπονο

“Δεν έχουν υποβληθεί καταγγελίες στον Κυπριακό Οργανισμό Θεάτρου (THOC) στο παρελθόν, αλλά όχι σε αυτό το στάδιο για σεξουαλική ή άλλη παρενόχληση”, ανέφερε η δήλωση, επικαλούμενη ειδήσεις ή δημοσιεύσεις. το φως της δημοσίευσης ή της δημοσίευσης στον ηλεκτρονικό τύπο.

“Σε κάθε περίπτωση, η ΘΟΚ είναι έτοιμη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση του θύματος σε περίπτωση επίσημης καταγγελίας εντός της επίσημης δικαιοδοσίας του”, πρόσθεσε.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Θεάτρου δηλώνει ότι “καταδικάζει κατηγορηματικά όλες τις πράξεις παρενόχλησης, βίας και προσβλητικής συμπεριφοράς και ενθαρρύνει όσους έχουν διαπράξει τέτοιες πράξεις να υποβάλουν άμεση καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.”

Source