“Η σωστή χρήση του VAR έτσι ώστε να μην υπάρχει αλλαγή στα αποτελέσματα”

Ο Δημήτρης Λάζος ζήτησε ομοιομορφία στη χρήση του VAR για να αποφευχθεί αλλαγή στα αποτελέσματα αυτής της σημαντικής στροφής του πρωταθλήματος.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στο SPORT FM 95.0 …

… Ο σημερινός αγώνας με την Ομόνοια. “Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας ενάντια σε μια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα. Είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούμε, αν πάρουμε πόντους από τις ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να επικεντρωθούμε, αλλά ειδικά φέτος αποδείχθηκε ότι πολλές συναντήσεις αξιολογούνται λεπτομερώς. “Υπάρχει ένα φαβορί, είναι ενότητα, αλλά θα δώσουμε το μέγιστο. Θα είναι μια επιθυμητή δουλειά αν μπορούμε να κερδίσουμε.”

… ήττα από τον Ολυμπιακό. “Όλα είναι στο ποδόσφαιρο και στις ήττες. Ήταν μια απροσδόκητη ήττα, είχαμε μόνο το μισό, αλλά δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Ήταν ένα αναρχικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τέλος αποτύχαμε να κερδίσουμε. Το ανυπομονούμε, είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε. “

… Το VAR: “Πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά, δεν πρέπει να υπάρχει ανισότητα. Στο παιχνίδι μας εναντίον του Απόλλωνα, είδαμε τον διαιτητή να καλείται από τον διαιτητή από το VAR, κάτι που δεν συνέβη στο παιχνίδι μας εναντίον του Ολυμπιακού όταν ο αμυντικός του αντιπάλου έσφιξε τα χέρια μέσα στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι ο στόχος του Danilo θα έπρεπε να είχε μετρηθεί επίσης. Η κριτική είναι σκόπιμη, ները οι διαιτητές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί όλοι οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί τώρα. Το VAR πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά. Τα διατροφικά σφάλματα αποτελούν μέρος του παιχνιδιού, αλλά επειδή υπάρχει VAR, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σωστά για να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις, և τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν.

… αγωνιστικά νέα. “Ο Danilo είναι ανοιχτός με παιγνιόχαρτα και ο Kisas απουσιάζει για περίπου πέντε εβδομάδες. Με εξαίρεση τον Varela, ο οποίος αντιμετωπίζει άρση βαρών, θα λείπει για επτά έως δέκα ημέρες. “Ο Νίκος μπορεί να είναι μπροστά από το APOEL, αλλά πιθανότατα θα είναι σε αποστολή να παίξει ενάντια στην Ένωση.”

… Οι έξι ευκαιρίες εισόδου της Νέας Σαλαμίνας. “Οι ευκαιρίες δεν είναι στο πλευρό μας, καθώς υπάρχουν δύο ομάδες πάνω μας, απομένουν τρία παιχνίδια. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Θα δούμε πού θα καταλήξουμε, θα θέσουμε τους στόχους μας για τον δεύτερο γύρο. “

Source