Η σύμβαση που φέρεται ότι είχε κλαπεί του Μοστάφα Μοχάμεντ από τη Γαλατασαράι, ο διευθυντής της Ζαμαλέκ παραιτήθηκε

Μοστάφα ΜοχάμεντΔιαπιστώθηκε ότι το νέο συμβόλαιο, το οποίο υπογράφηκε πριν από τη μεταφορά της Galatasaray στο Galatasaray, εξαφανίστηκε στο Zamalek. Αυτή η κατάσταση προκάλεσε κρίση στον σύλλογο, ενώ ο αιγυπτιακός Τύπος ισχυρίστηκε ότι η σύμβαση είχε κλαπεί. Μετά από αυτό που συνέβη, διευθυντής του Zamalek Αχμέτ İbrahim, παραιτήθηκε από τη θέση του.

Η κρίση του συμβολαίου προέκυψε στην προηγούμενη ομάδα του Zamalek, της προηγούμενης ομάδας του Mostafa Mohamed, την οποία είχε προσθέσει ο Galatasaray με δάνειο με την επιλογή αγοράς. Σύμφωνα με τις ειδήσεις στον αιγυπτιακό τύπο, αυτό το συμβόλαιο στο κλαμπ Zamalek, το οποίο υπέγραψε ο παίκτης πριν από τη μετάβαση στα κίτρινα-κόκκινα, εξαφανίστηκε.

Η κρίση του συλλόγου έφερε παραίτηση

Ο ιστότοπος ειδήσεων Koora365 μεταδίδεται στην Αίγυπτο “Το συμβόλαιο της Μοστάφα Μοχάμεντ κλέφτηκε από τον Ζαμαλέκ” Στις ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν κάτω από τον τίτλο, αναφέρθηκε ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν βρήκε το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από τη μεταφορά του στη Γαλατασαράι. Διαπιστώθηκε ότι η αδυναμία εύρεσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή προκάλεσε κρίση στον σύλλογο και ο διευθυντής του συλλόγου, Ahmed İbrahim, παραιτήθηκε μετά τα γεγονότα.

.Source