Η τελευταία έκθεση του δημοσιογράφου George Vor Karayvaz … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο George Vor Karayvaz ήταν στην τηλεοπτική εκπομπή “Tr Smart with Zina” αστέρι λίγο πριν από τη δολοφονία, σε ενέδρα κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Βλέπουν μια άλλη τρομοκρατική επίθεση στην παγίδα του θανάτου του Karayvaz

Η τελευταία του αναφορά αναφέρθηκε σε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε το Παν-Αρμενικό Κόμμα τις τελευταίες ημέρες: τον διπλό φόνο δύο αδελφών στη Μακρινίτσα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις επίσημες πληροφορίες που ζήτησε η αστυνομία για την υπόθεση.

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο George Vor Karayvaz εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου, υπάρχει εντολή εισαγγελέα να διενεργήσει ψυχιατρική εξέταση του κατηγορουμένου για τον διπλό φόνο, κατόπιν αιτήματος της συζύγου του. Μεταφέρθηκε σε ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε εντολή να διατηρήσει την τελική του γνώμη για υποχρεωτική ή μη υποχρεωτική νοσηλεία.

https://www.youtube.com/watch?v=ANIZDqXiqoo:

Δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τότε. Ο δημοσιογράφος επικρίνει τις αρχές, σημειώνοντας τις αδυναμίες.

«Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τη μνήμη αυτής της γυναίκας, επειδή είχε ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις την είδε έξω από το σπίτι, ενημέρωσε για την άμεση δράση. “Συνειδητοποίησε ότι ήθελε να τους σκοτώσει”, είπε στην εκπομπή.

Όταν τελείωσε, επέστρεψε στο σπίτι στις 2 μ.μ. Περίπου 15. Εκεί, δύο άτομα που κάθονταν στο σκούτερ του τον ενέδρα, αδειάζοντας ένα περιοδικό πάνω του.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source