Η τελευταία ημέρα του 2020 είναι στεγνή – Το ίδιο σενάριο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η υψηλή ελαφριά πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ αναμένεται λεπτή σκόνη την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο καιρός θα είναι καλός απόψε. Σπάνια ομίχλη ή ακόμη και χαμηλά σύννεφα μπορεί να σχηματιστούν στο έδαφος, κυρίως σε εσωτερικούς χώρους. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός-βορειοανατολικός · τοπικά προς βορρά-αδύναμος, 3 μπλόφες, αλλά προσωρινά γέρνει από 3 έως 4 μπολ κατά μέσο όρο. Θάλασσα που θα είναι λίγο ανήσυχος, στη δυτική ακτή, στο χάος, στις υπόλοιπες ακτές. Η θερμοκρασία θα μειωθεί κατά περίπου 5 βαθμούς στην ακτή, περίπου 10 στην ακτή և περίπου 3 βαθμούς στα ψηλά βουνά, όπου θα εμφανιστούν τοπικοί παγετοί.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος και το απόγευμα θα υπάρξει τοπικά αυξημένη συννεφιά. Ο άνεμος είναι βορειοανατολικός προς νοτιοανατολικός, από δυτικά προς δυτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, με χαμηλή έως μεσαία ζώνη, 3 έως 4 μποφόρ. Θάλασσα που θα είναι λίγο ανήσυχος, στη δυτική ακτή, στο χάος, στις υπόλοιπες ακτές. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά περίπου 20 βαθμούς στις χερσαίες ամ παράκτιες περιοχές և περίπου 12 βαθμούς στα βουνά.

Ο καιρός θα είναι αίθριος αύριο το βράδυ, ενώ τα σύννεφα θα αυξηθούν σε ορισμένα σημεία στις δυτικές και βόρειες ακτές. Ο άνεμος είναι άνεμος από βορειοδυτικά προς βορειοανατολικά, νότια, αδύναμο, 3 μποφόρ. Αυτός που θα είναι λίγο χάος.

Προσωρινά υψηλά σύννεφα θα παρατηρηθούν προσωρινά την Παρασκευή και τοπικά αυξημένα χαμηλά σύννεφα θα παρατηρηθούν το απόγευμα.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικά αυξημένα σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν απομονωμένη σύντομη βροχή στα βουνά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός, με τοπικά αυξημένα σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι θερμοκρασίες αναμένεται να κυμαίνονται σημαντικά τις επόμενες τρεις ημέρες, παραμένοντας πάνω από τον μέσο όρο, κυρίως στο εσωτερικό και στα βουνά.

Η θερμοκρασία που καταγράφηκε σήμερα ական στο δεύτερο μισό της ημέρας ήταν σχετική υγρασία.

Source