Η Τζένη από το Gogglebox έχει σύζυγο; Εξερευνήθηκε η φιλία με τον Λι!

Η Jenny Newby και ο Lee Riley είναι τακτικοί του Gogglebox από το 2004. Η σειρά 4 καλωσόρισε τους καλύτερους φίλους και το τροχόσπιτο τους και έκτοτε έχουν χτυπήσει με τους θεατές.

Σεζόν μετά τη σεζόν, οι οπαδοί του Gogglebox εξοικειώνονται καλά με το καστ του σόου. Αλλά πώς είναι η ερωτική ζωή των μελών των καστ; Είναι η Τζένη και ο Λι παντρεμένοι;

Στιγμιότυπο οθόνης: Η Τζένη μπερδεύεται από το Point Break – Gogglebox, C4

Είναι η Τζένυ του Gogglebox παντρεμένη;

Ναί! Η Τζένυ του Gogglebox είναι παντρεμένη.

Το αστέρι του Channel 4 δεν ζει πραγματικά στο τροχόσπιτο στο οποίο γυρίζει, ζει σε ένα σπίτι με τον σύζυγό της, Ray. Το άλλο μισό της Τζέιν δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο Gogglebox.

Ενώ η Τζένη είναι παντρεμένη με τον Ρέι, ο καλύτερος φίλος της, ο Λι, είναι επίσης μακροχρόνια σχέση. Ο Lee και ο συνεργάτης του, Steve, είναι μαζί για πάνω από 25 χρόνια.

Η Τζένη από το Gogglebox έχει σύζυγο; Jenny & Lee 2019

Η φιλία της Τζέιν και του Λι: Παλιές φωτογραφίες

Το cast του Gogglebox αποτελείται από πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ολόκληρων οικογενειών και αδερφών δίδυμων. Οι καλύτεροι φίλοι της Τζέιν και του Λι μπορεί να είναι και οικογένειες, καθώς είναι μπεστ για πάνω από 20 χρόνια.

Μια γρήγορη αναδρομή στον κοινό λογαριασμό Instagram της Τζέιν και του Λι και οι θεατές θα μπορούν να δουν πολλές παλιές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Τζένη και ο Λι συναντήθηκαν πριν από δύο δεκαετίες όταν η Τζένη ήταν ο γαιοκτήμονας μιας παμπ, το Crown Inn in East Riding, και ο Λι και ο συνεργάτης του ήταν τακτικοί.

Πόσο χρονών είναι η Τζένη και ο Λι;

Η Τζένυ του Gogglebox είναι 65 ετών, ενώ η Λέι είναι 51 ετών.

Πριν γίνει διάσημο ως ένα από τα πιο αστεία ντουέτο του Gogglebox, η Τζένη και ο Λι πήγαν πολλές διακοπές μαζί, συμπεριλαμβανομένων κρουαζιέρες και ταξίδια στην Κύπρο.

Το 2020, το ζευγάρι αυτο-απομόνωσε μαζί στο τροχόσπιτο του Lee στο Hull και κινηματογράφησε για το Gogglebox ακολουθώντας κοινωνικά απομακρυσμένα μέτρα. Ο συνεργάτης του Lee, Steve, εμφανίστηκε στη σελίδα IG τους το 2020 καθώς το ζευγάρι και η Τζένη πέρασαν χρόνο μαζί στο κλείδωμα. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Steve περνά συνήθως χρόνο να ζει στην Κύπρο καθώς ο Lee πήγε στο IG το 2020 με μια φωτογραφία: «Τόσο χαρούμενος όσο το καλύτερο μισό είναι εδώ από την Κύπρο, τώρα είναι μια ευτυχισμένη Παρασκευή«.

Ο Λι και η Τζένη είχαν οπαδούς σε ράμματα όταν πήγαν στο Instagram κατά τη διάρκεια του “lockdown 2” Η Lee μαγνητοσκοπούσε την Τζένη κάνοντας κάποια «καλή φόρμα», η οποία περιελάμβανε τζόκινγκ γύρω από το τροχόσπιτο του Patrington Haven στο Χαλ.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Εσείς οι δύο είστε απολύτως ξεκαρδιστικοί. Και οι δύο χρειάζεστε τη δική σας τηλεοπτική εκπομπή“Ενώ ένας άλλος είπε:”Αυτό χρειάζεται τη μουσική Rocky στο παρασκήνιο«.

  • Gogglebox: Έχει η Sophie Sandiford έναν φίλο;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΤΣ GOGGLEBOX ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 4 ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΜΑΣ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΚΑΙ FACEBOOK

Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό το άρθρο;

Γιατί ο Simon Cowell δεν είναι ειδικός στα Χριστούγεννα BGT; Ο δικαστής ITV απουσιάζει ακόμα!

Source